Erdoğan'dan sert sözler: Be ahmak bu neyin intikamı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'nın Elmadağ ilçesindeki mitingde konuştu.

Erdoğan'dan sert sözler: Be ahmak bu neyin intikamı!
Erdoğan'dan sert sözler: Be ahmak bu neyin intikamı!
GİRİŞ 28.03.2019 17:48 GÜNCELLEME 28.03.2019 18:33
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde; 

 

 

Elmadağ'da şimdiden pazar akşamını görüyorum. Mevlam gönüldaşlığımızı daim eylesin. 24 Haziran seçimlerinde AK Parti'ye ve Cumhur İttifakı'na sizler burada zafer yaşattınız. Sizlere hizmet etme milletime hizmetkar olma imkanı tanıdınız. Güveniniz için her birinize teşekkür ediyorum.

Sizlere Elmadağ'a Ankara'ya mahçup olmadık. Sizin emanetinize asla halel getirmedik. Teröristleri kazdıkları çukurlara gömdük. Cudi'de, Gabar'da, Tendürek'te, Kandil'de inlerine gireceğiz dedik ve girdik.  'Kandil'de terörist yok' diyen Bay Kemal'in  CHP'sine rağmen, Bay Kemal'in ittifak ortaklarına rağmen Suriye ve Irak'taki  terör bataklıklarını tek tek kurutuyoruz."

Bölücü örgütün lider kadrosundan bir grubu Irak'ın kuzeyinde başarışlı bir operasyonla imha ettik.

Bay Kemal YPG buraya niye saldırsın diyor. Çünkü onlarla beraber onlarla omuz omuza. Aynı şekilde 15 Temmuz gecesi FETÖ'cü hainleri sizlerle beraber bozguna uğrattık. Ne diyordu darbe olursa tankın önüne ilk önce ben çıkarım diyordu. Tankların arasından kaçtı gitti.  

Ben milletimle beraberdim, bay Kemal kaçıp gitmişti. Bakırköy belediyesinde kahvesini yudumlarken biz de darbecilere karşı onları yok ediyorduk. 16 saatte devlete darbe indirenlerin darbesini geri çevirdik. Şimdi bunların çoğu şimdi cezaevinde.

Biz bugüne kadar beşeri güçlerin önünde eğilmedik. Biz sadece ve sadece Allah'ın huzurunda rükuda ve secdede eğildik eğiliriz başka yerde asla. Ankaralı, Elmadağlı, Kahramankazanlı kardeşlerimle beraber Türk siyasi tarihinin en büyük demokrasi zaferine imza attık.

SANDIKLARA GİTMEYİ İHMAL ETMİYORUZ

İnşallah bundan sonra da aynı kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Sizin itimadınıza layık olacağız. Bunun için devletimizin güçlü olması lazım. Bunun için milli iradenin bir kez daha sandıkları fethetmesi lazım. Ankara'nın Elmadağ'ın bizim yanımızda sapasağlam durması lazım.

Vatandaşı ile aynı safta duran bir devlet adamını durdurabilecek hiçbir engel yoktur. İşte bunun için 31 Mart seçimleri sadece belediye değil aynı zamanda beka seçimidir. Bu konuda şurada artık fazla kalmadı pazar günü sandıklardayız aman ha sandıklara gitmeyi ihmal etmiyoruz. Gitmeyen varsa onları da alıp götürüyoruz. 

''BE AHMAK, BU NEYİN İNTİKAMI''

Şimdi birileri diyor ki 'Seçimler bitsin de  göreceğiz. Pazar günü bir intikam seçimidir.' Be ahmak, neyin intikamı? Bunların  beyni sulanmış beyni. Neyin intikamını alıyorsun? 15 Temmuz'un intikamını  alıyormuş. Bu ifadeleri kullananlara yargıda gereken dersi vereceğiz.  Halkıma terörist ifadesini kullandığımı söyleyenlere de yargıda dersini vereceğiz.

Sandıklardan hep beraber inşallah AK Parti'yi çıkartacağız. Bakanlarımızla milletvekillerimizle il ilçe mensuplarımızla sürekli sahadayız. Tüm Türkiye'yi dolaşıyoruz 31 Mart'ın ehemmiyetini anlatıyoruz.

Son 50 günde 59 ile gittim. Peki diğerleri ne yaptı? Diğerleri herhalde Ankara'da şu anda kahve yudumluyorlar. Fakat bizim davamız, derdimiz var. Ziyaret ettiğim bu arada 27 ilçenin her birinde bu coşkuyu görüyorum. Milletimiz meselenin farkında. Milletimiz oyunu, tezgahı görmüş durumda. Milletimiz bunun hesabını sormak için 31 Mart'ı bekliyor. 

YORUMLAR 35
  • mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Cumhur Başkanım, Bizler Millet olarak daima yanındayız. Bayrağımızı,Vatanımızı SİZİ ÇOK SEVİYORZ...DUA larımız sizinle "ALLAH" YAR ve YARDIMCINIZ OLSUN.
    Cevapla
  • caner 5 yıl önce Şikayet Et
    sonuna kadar oyumuz reise
    Cevapla
  • yhy 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamı seversiniz sevmezsiniz ama günde üç miting yapıyor diğerleri bırakın mitingi hergün bir yerde bile halka hitap etmiyor ALLAH çalışana veriyor çalışmayana değil pazartesi göreceğiz inşalah RTE nin yüzü gene gülecek rakipleri kendini aklama derdine düşecek inşallah
    Cevapla
  • OSMANLI TORUNU 5 yıl önce Şikayet Et
    zaman küsme zamanı değil kızgınlık zamanı değil ülkemiz ve müslümanlar üzerinde oynanan oyunları görüyorum terörle iftirayla darbeyle başaramadılar şimdi de pahalılıkla dolarla bizi yıkmaya çalışıyorlar ben bu oyuna gelmem arkadaş sizde gelmeyin müslüman kardeşlerim
    Cevapla
  • lkmn 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah uzun ömür versin. amin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
EURO 2024'te görev yapacak hakemler belli oldu! Türkiye'den tek hakem...
Gazi meclisin 23 Nisan videosu çok beğenildi! Geleceğe en güzel mirasımız, yavrularımız