Ülkü Ocakları duyurdu: 31 Mart'ta onların yanındayız!

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, "Ülkücü gençliğin kararı bellidir, Türkiye'nin geleceğine sahip çıkma mücadelesinde Cumhur İttifakı'nın yanındadır" dedi.

Ülkü Ocakları duyurdu: 31 Mart'ta onların yanındayız!
Ülkü Ocakları duyurdu: 31 Mart'ta onların yanındayız!
GİRİŞ 30.03.2019 15:30 GÜNCELLEME 30.03.2019 16:27
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ateş, "18-25 yaş arası ve ilk kez oy kullanacak olan sevgili gençleri geleceklerine sahip çıkmaya ve mutlaka sandığa gitmeye davet ediyorum. Yarın kendinizin ve ülkemizin geleceğine oy vereceğinizi unutmayın" dedi.


31 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesinde Ülkü Ocakları'ndan yazılı açıklama geldi. Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ateş açıklamasında, ''Siz, ışığını tarihin derinliklerinden; Metehan'dan, Sultan Alparslan'dan, Osman Gazi'den, Fatih Sultan Mehmet Han'dan, Mustafa Kemal Atatürk'ten alan gençlersiniz. Adını tarihe altın harflerle yazdırmış Asil Türk Milleti'nin evlatlarısınız'' ifadelerine yer verdi. 

'ÜLKÜCÜ GENÇLİĞİN KARARI BELLİDİR'

Geleceğin anahtarının Türk gençliğinin elinde olduğunu belirten Ateş, ''31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'ne artık sadece saatler kaldı. 18-25 yaş arasında olup; ilk kez oy kullanacak olan sevgili gençleri geleceklerine sahip çıkmaya ve mutlaka sandığa gitmeye davet ediyorum. Yarın kendinizin ve de ülkemizin geleceğine oy vermeyi unutmayın. Ülkücü Gençliğin kararı bellidir: Ülkücü Gençlik, Türkiye'nin geleceğine sahip çıkma mücadelesinde Cumhur İttifakı'nın yanındadır.' Çağ açıp çağ kapatan ecdadın, yeni bir çağı açacak olan mührü vuracak torunları olarak Türk Gençliği'nin en doğru kararı vereceğine yürekten inanıyor ve güveniyorum'' ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR 9
  • REİS 5 yıl önce Şikayet Et
    Söz konusu Vatansa ve Ülkemizin Bekası ise.Herkes birlik ve beraberlik içinde Cumhur ittifakını desteklemek zorundayız.
    Cevapla
  • TURGUT ÖZTAN 5 yıl önce Şikayet Et
    Elhamdülillah
    Cevapla
  • BOZKURT 5 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşlerim UNUTMAYIN!! Hükümete ders verelim derken.Vatan hainlerini,Ezan ve Bayrak düşmanlarını sevindirmeyelim. Hükümetine , Vatanını ,Ezanına ve Bayrağına sahip çık.
    Cevapla
  • S.şahin 5 yıl önce Şikayet Et
    Yalnızca bu destek yetmez,aynı zamanda kurt postuna bürünmüş itleride meydandan temizlemeleri BOZKURT lar,bu tarihi bir görevdir artık,Ülkücülük kisvesi altında kansız PKK ve soysuz fetö ile hemhal olanlara gereken dersi vermelidir ÜLKÜ Ocak’ları..
    Cevapla
  • ÜLKÜCÜ 5 yıl önce Şikayet Et
    Söz konusu Vatansa,kırgınlık,dargınlık olmaz. Vatanını,Ezanını ve Bayrağını seven ve kalbinde İmanı olan bir Müslüman. Reislerinin ve Cumhur ittifakının yanında olur.Bu Zillet ittifakına Osmanlı Tokadını vurur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milli Muharip Uçak KAAN bir kez daha başardı
Türkiye'den her yıl 30 milyar TL çalıyorlar!