Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş mazbatasını aldı

AK Parti'den Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Alinur Aktaş, mazbatasını aldı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş mazbatasını aldı
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş mazbatasını aldı
GİRİŞ 08.04.2019 17:43 GÜNCELLEME 08.04.2019 17:43
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bursa Adliyesi Konferans Salonu'ndaki törende, Aktaş'a mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı ve Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Ali Rıza Bir verdi.

Aktaş, Bursalılara teşekkür ederek, "31 Mart seçimlerinde ülkemizin farklı noktalarında maalesef ölümlü olaylara bile tanık olduk. Bursa'da sıkıntı yaşanmaması yetkililerin, vatandaşların, partilerin sağduyulu ve olgun davranmasından kaynaklandı." diye konuştu.

Aktaş, istifa eden önceki dönem belediye başkanı Recep Altepe'nin yerine başkanlık yaptığını anımsatarak, şunları kaydetti:

"Bursalıların teveccühüyle 50 bin civarında bir oy farkıyla seçildik lakin farkın ya da aldığımız oyun hiç önemi yok. Ben artık Bursa'nın seçilmiş başkanıyım. Bu teveccühe bizim gecemizi gündüzümüze katarak mukabele etmemiz gerekiyor. Bursa'nın yıllardır bekleyen kangren olmuş sorunlarına karşı inşallah canla başla çalışacağız."

Törene, bazı milletvekilleri ile Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, ilçe belediye başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

YORUMLAR 1
  • Birlik 47(TC ) 5 yıl önce Şikayet Et
    Bursa'da seçmenin yarısından fazlasını ittifak eyleyip seçilmenizi sağlayan Yüce Allah a sonsuz hamd olsun. Hayırlı uğurlu olsun, sorumluluğunuz büyük Allah kibirden israftan uzak eylesin. Bir an bile dalalete düşmekten muhafaza eylesin. Kimseyi küstürmemenin yolu ADALETLİ OLMAKTAN GEÇER. Allah doğru yolda muvaffak ve muzaffer eylesin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan fahiş fiyatla mücadele ve enflasyon açıklaması
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!