Sadakataşı'ndan Bolu'da yaşayan Suriyelilere destek

Sadakataşı Derneği, Bolu’da yaşayan Suriyeli mültecilerin belediyeden aldıkları yardımların kesilme kararı sonrası Ramazan ayı boyunca mülteci ailelere gıda, bayramlık ve nakdi yardım ulaştıracak.

Sadakataşı'ndan Bolu'da yaşayan Suriyelilere destek
Sadakataşı'ndan Bolu'da yaşayan Suriyelilere destek
GİRİŞ 11.04.2019 16:27 GÜNCELLEME 11.04.2019 16:27
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bolu’da yerel seçimler sonrası gündeme gelen Suriyeli mültecilerin belediyeden aldıkları yardımların kesilmesi kararı sonrası Sadakataşı Derneği Suriyeli mülteciler için Ramazan yardımları gerçekleştirecek.

Dernek Ramazan ayı boyunca Bolu’da yaşayan bütün Suriyelilere bir aylık ihtiyaçlarını karşılayacak gıda kumanyası ile düzenli iftarlık ve sahurluk yemek ile bayramlık kıyafet dağıtımı gerçekleştirecek. Mülteci ailelerin evlerindeki ihtiyaçların giderilmesi içinse nakdi yardımlar yapılacak.

''SURİYELİ KARDEŞLERİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ''

Sadakataşı Derneği başkanı Kemal Özdal yaptığı açıklamada; Güçsüze, düşküne, yolda kalmışa, yetime, öksüze ve Allah misafiri muhacirlere kol kanat germek yardımsever milletimizin genlerinde var. Ensar olarak kapımıza gelen insanları hiçbir zaman geri çevirmedik. Yüzyıllarca aynı coğrafyada yaşadığımız mazlum Suriyeli kardeşlerimizin iç savaştan kurtulup sığındıkları ülkemizde sahip çıkmaya devam edeceğiz. İfadelerini kullandı.

Özdal sözlerini ‘‘Bolu’da yaşayan tüm Suriyeli ailelere Ramazan ayı boyunca gıda kumanyası ile iftar ve sahur yemekleri dağıtımları gerçekleştireceğiz. Suriyeli çocuklara bayram hediyeleri ve evlerindeki ihtiyaçlarının giderilmesi için nakdi yardımlar gerçekleştireceğiz.’’ İfadelerini kullanarak bitirdi.

YORUMLAR 1
  • Neco 4 yıl önce Şikayet Et
    Bolu lar yanlışa oy verdi. Bolu lu olarak yüreğim buruk.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…