Karamollaoğlu ne yapacağını şaşırdı! Bir skandal açıklama daha...

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Çamlıca Camii ile ilgili skandal açıklamaları sonrası bu kez de bazı illerde üniversite açılmasının gereksiz olduğunu savundu.

GİRİŞ 24.04.2019 14:31 GÜNCELLEME 24.04.2019 14:53
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, daha önce hızlı tren ve Çamlıca Camii'nin gereksiz olduğunu söylemişti. Çanakkale Köprüsü, Kanal İstanbul gibi projelere de karşı çıkan Karamollaoğlu bu sözlerinden dolayı çok tepki aldı.

 

Karamollaoğlu, bu kez de Iğdır, Ardahan, Şırnak gibi yerlerde üniversite açılmasına karşı çıktı.

''DEVLET OKUL AÇAR GİBİ ÜNİVERSİTE AÇIYOR''

 

Karamollaoğlu, konuyla ilgili olarak, ''Yüzün üzerinde üniversitemiz var. Yahu Allah rızası için, gidip şimdi Ardahan'dakiler, Iğdır'dakiler gücenmesin ama, Ardahan'da bir üniversite kurmanın hangi mantığı var? Hocası var, talebesi yok. Hocası da yok çok yerde. Şırnak'a git, öğrenci yok. Muhterem arkadaşlarım; bunu dediğim koskoca bir devlet bu politikaları üretiyor. Hala okul açar gibi üniversite açıyor. Bu nasıl bir anlayış." ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR 4
  • Fuzul 4 yıl önce Şikayet Et
    siyasetin en gereksiz adamı...son kırk yılın haaaa.
    Cevapla
  • ayhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bi git yahu.İyice zırvaladın gari.Herkes senin gibi kraliçenin üniversitelerinde okuyacak özel meziyetlere sahip değil ki.
    Cevapla
  • Yusuf KILIÇ 4 yıl önce Şikayet Et
    CHP, HDP ve İP ile ittifak yaptınız, Rahmetli Hoca'mızın çizgisinden saptınız... İlke kalmadı her şeye muhalefet. Seçimlerde Ak Parti biraz kaybettiği halde Saadet yine de % 1-1,5 neden acaba?
    Cevapla
  • mahmutenes52 4 yıl önce Şikayet Et
    Konuşmuş işte, aslında saadet partisi de gereksiz oy pusulasında fazladan yer işgal ediyor fazladan maliyet bence kapatılmalı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak