Cübbeli Ahmet Hoca'dan CHP'li isme çok sert tepki!

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile ilgili konuşan Cübbeli Ahmet Hoca, "Kaftancıoğlu, 'Devlet katil değil, seri katil' diyor. Devletimiz, hükümetimiz buna göz yummamalı. " ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 28.04.2019 13:22 GÜNCELLEME 28.04.2019 14:56
Bu Habere 159 Yorum Yapılmış

Kamuoyunda Cübelli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu sert sözlerle eleştirdi.

 

 

Kaftancıoğlu'nun skandal sözlerini sıralayan Cübbeli Ahmet Hoca, "Milletimiz buna göz yummaz" dedi.

"DEVLETİMİZ, HÜKÜMETİMİZ BUNA GÖZ YUMMAMALI"

 

 

Cübbeli Ahmet Hoca, konuşmasında "Nasıl millete 'inandığınız Allahınız' diyor. Bak İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 'devlet katil değil, seri katil' diyor. Bu lafı diyen nasıl il başkanı oluyor. Nasıl soruşturma açılmıyor. Ben anlamıyorum ya. Devletimiz, hükümetimiz buna göz yummamalı. Buna milletimiz de göz yummaz'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 159
  • belde 4 yıl önce Şikayet Et
    Hoca doğru söylüyor, birileri buna bir dur demeli. illa insanlar toplu dava mı açmalı. kişi açık açık bu milletin değerlerine ve devlete karşı küçük düşürücü her tür lafı ediyor hala ses yok. hakimler savcılar ne güne duruyor, biz burada en ufak bir laf kaçırsak bunun bile soruşturma yapanlar ne güne duruyor. bu millet bu devlet kadar aşağılanmamıştı.
    Cevapla
  • vatan 4 yıl önce Şikayet Et
    ağzına sağlık hocam
    Cevapla
  • eness_13 4 yıl önce Şikayet Et
    Haydi yeter artık. Daha nereye kadar sabredilecek bu kadın ve örneklerine.
    Cevapla
  • İzmirr. 4 yıl önce Şikayet Et
    1) Prof. İskender Sayek, Hatay hristiyanlarındandır. Kızı CHP başkan yardımcısı. 2) CHP İstanbul il başkanının kocası "bir domuzu bitirdik" diye tabakta kalmış domuz iskeletinin resmini paylaşıyor, karısına soruyorlar, "kul hakkı yemesin de ne yersin yesin" diyor. Kimlerle karşı karşıyayız, hala anlamayanlar var.
    Cevapla
  • Rumuz 4 yıl önce Şikayet Et
    Sözde ermeni soykırımı yalanını tanıyan ülkelerle uğraşacağımıza önce içimizdeki ermeni uşaklığı yapan ve soykırım yapılmıştır yalanını meşrulaştırmaya çalışan ve devlete "katil değil seri katil" diyen hainlere gereğini yapmadıkça bunlar daha da cesaretlenip sesleri daha gür çıkmaya başlayacaklardır. Acil önlem gerekir.
    Cevapla
  • a.colak 4 yıl önce Şikayet Et
    Tam kafamdakini yazmisisn evvAllah gardas.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Başkan Erdoğan İstanbullulara müjdeyi verdi!
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!