Minik Peldanur'un ölümüne iğrenç yorum!

Diyarbakır'da derede ölü bulunan Peldanur Atlı ile ilgili sosyal medyada yorum yazan bir kadın, ifadeleriyle kan dondurdu!.. Olayla ilgili yorum yapan Çolpan adlı kadın insanlık dışı bir bakışla "Gelecekte AK Parti'yi destekleyenlerden biri olacaksa bugün bunu yaşamış olması daha iyidir. Değmez bu insanların çocukları için bile" ifadesini kullandı. Paylaşım her kesimden büyük tepki çekti.

GİRİŞ 30.04.2019 07:43 GÜNCELLEME 30.04.2019 08:33
Bu Habere 286 Yorum Yapılmış

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde kaybolan 3 yaşındaki kız çocuğu Peldanur Atlı derede boğulmuş halde bulunmuştu.Küçük kızın ölümü üzerine birçok kişi sosyal medyada üzüntülerini paylaşırken Çolpan adlı kendisini ‘Karma Yaşam Koçu’ olarak tanıtan kadın insanlık dışı sözler sarf etti. 

KAN DONDURAN SÖZLER

Çolpan I.T  vicdanlara sığmayacak yorumunda “Her şeyden önemlisi anne ve baba neyle meşguldü. 4 yaşındaki çocuğun yeri annesinin yanıdır. Annesinin gözünün önünden bir saniye dahi ayrılmaması gerekir. Bakamıyorsan, doğurmayacaksın. Ayrıca bize kötü gibi görünen durumlar, belki de bizi daha kötüsünden korumak için öyledir. Yılanın başı küçükken ezilmelidir. O çocuğun ailesi AK Parti’nin yemlediklerinden ise ve bir gün ortalıkta gezinip bilinçsizce AK Parti’yi destekleyenlerden olacaksa bugün bunu yaşamış olması daha iyidir. Değmez bu insanların çocukları için bile olsa...” ifadelerini kullandı.

Türkiye Gazetesi-Haber Vakti


TEPKİ YAĞDI: NASIL BİR CANAVARSIN?

Kadına cevap veren bir kişinin ise, “Siz nasıl bir canavarsınız” yorumunda bulunduğu görüldü. Ortaya çıkan paylaşımla ilgili sosyal medaya tepki yağdı. İğrenç paylaşımı yapan şahsa “Zavallısın, alçaksın, küçük bir çocuk için bunları yazabilecek kadar alçaksın”, “Hâlâ bu kadınla ilgili hukuki süreç başlatılmadı mı?”, “Bu nasıl zihniyet”, “Haftaya partizan bir kadının canice ve insafsızca paylaşımlarıyla başladım. Sen insansan ben insan değilim, sen ne isen ben o değilim”, “İnsanlıktan nasibini almamış olanlarla aynı havayı teneffüs etmek ağır geliyor” gibi sözler sarfedildi. 

 

 

 

 

YORUMLAR 286
  • Mehmet salih atlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben o minik kızın öz sayısıyım peldanur atlı
    Cevapla
  • Vedat ATLI 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah seni bildiği gibi yapsın rezil kadın ve rabbim bu acıyı kimseye yaşatmasın inşallah diyecek söz bulamıyoruz bu arsız kadina
    Cevapla
  • Seryigit 4 yıl önce Şikayet Et
    Valla çok şey yazıp sildim ama değmezsin.
    Cevapla
  • Eninde Sonunda 4 yıl önce Şikayet Et
    acil psikolojik tedaviye ihtiyacı var....
    Cevapla
  • İSMAİL 4 yıl önce Şikayet Et
    İlahi adaletten bir gün sen de nasibini alırsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi