Dilber Ay'ın 1 gün önceki son fotoğrafı ortaya çıktı

Ses sanatçısı Dilber Ay, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Akraba ziyaretine giden Dilber Ay'ın rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı, doktorların 1 saatlik mücadelesine rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Dilber Ay'ın vefatından 1 gün önce çekilen fotoğrafı ortaya çıktı.

Dilber Ay'ın 1 gün önceki son fotoğrafı ortaya çıktı
Dilber Ay'ın 1 gün önceki son fotoğrafı ortaya çıktı
GİRİŞ 30.04.2019 09:37 GÜNCELLEME 30.04.2019 09:39
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Sanatçı Dilber Ay, geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.Alınan bilgiye göre, akşam saatlerinde kalp krizi geçiren Ay, Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. ilber Ay, buradaki müdahaleye rağmen 63 yaşında yaşamını yitirdi.

 

 

DİLBER AY'IN ÖLÜM NEDENİ BELLİ OLDU

Sanatçı Dilber Ay'ın ölümüne ilişkin yeni bilgiler de ortaya çıktı. Buna göre akraba ziyareti nedeniyle Ankara'ya giden sinema ve ses sanatçısı Dilber Ay, rahatsızlanarak saat 22.05'te ambulansla Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen sanatçı Ay'ı hayatta tutmak doktorlar, yaklaşık bir saat çaba sarfetti. Dilber Ay, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Acil Servis Sorumlusu Dr. Kemal Günaydın, Dilber Ay'ın saat 22.05'te hastaneye geldiğini, yapılan tüm müdahalelere rağmen yanıt alamadıklarını ve saat 23.00'da hayatını kaybettiğini bildirdi. Sanatçı Dilber Ay'ın Düzce'de toprağa verileceği belirtildi.

DİLBER AY'IN SON FOTOĞRAFI

 

 

Yaşamını yitiren sanatçı Dilber Ay´ın, bir süredir 'Dünyayı İyilik Kurtaracak' isimli platformun Yenidoğan sorumluluğunu yaptığı öğrenildi. Platformun gönüllülerinden polis memuru Mustafa Şahin´in, Dilber Ay´ın vefatından bir gün önce yaptığı ziyarete ilişkin fotoğraflar paylaştı. ortaya çıktı. Bu arada Dilber Ay´ın, diz kapaklarındaki rahatsızlıktan dolayı bir süredir özel hastanede tedavi gördüğü öğrenildi. 

Altın Koza Film Festivali'nde ödül aldı

Dilber Ay, 1956'da Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde dünyaya geldi. Katıldığı ses yarışmasıyla sahne dünyasına adım atan Ay, çok sayıda albüm çıkarttı.

"Hacı Ağa", "Zorunda mıyım?", "Gelmezsen gelme" gibi eserlerle tanınan sanatçı, "Kadere Mahkumlar" televizyon programıyla geniş kitlelere ulaştı.

Oyunculuk yeteneğine de sahip olan Ay, rol aldığı "Beynelmilel" sinema filmiyle 14. Altın Koza Film Festivali'nde "En iyi yardımcı kadın oyuncu" ödülüne değer görüldü.

Ay, "Hayat Sana Güzel" ve "Yol Arkadaşım 2" sinema filimlerinde de rol aldı.

YORUMLAR 7
  • Sevecen 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin.dobra bir kadindi.mubarek aylarda Allahin rahmetine kavustu.mekani cennet olsun.
    Cevapla
  • fırat 4 yıl önce Şikayet Et
    allah rahmet etsin.
    Cevapla
  • Adem 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin.Harbi yürekli ablam ışıklar içinde uyu.
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    chp zihniyetin sözü bu, nur kelimesi kuranı ve islamı anımsatıyor o yüzden bu kullanılıyor kasten
    Cevapla
  • greenpeace 4 yıl önce Şikayet Et
    Uhrevi hayata inanmayanların;insanlar öldükten sonra bulunduğu yerde huzurlu ve ferah yaşayacağını,karanlık hissetmeyeceğini belirten,ümit eden cümledir.Gayrimüslim dünyasından dilimize geçmiş ve çoğu kişinin bilmeden kullandığı cümledir.
    Cevapla
  • mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    ışıklar içinde uyu ne demek?
    Cevapla
  • Sevgi 4 yıl önce Şikayet Et
    Güzel yürekli insanlar bir bir gidiyor bu Dünyadan mekanın cennet olsun güzel insan.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu