İstanbul'da hatim ile teravih kılınacak camiler

İstanbul Müftülüğü, İstanbul'da hatimle ve enderun usulü teravih kılınacak olan camileri belirledi. İstanbul'da 97 camide hatim ile teravih ve 30 camide Enderun usulu teravih namazı kılınacak. 247 camide ise itikaf ibadeti gerçekleştirilebilecek.

İstanbul'da hatim ile teravih kılınacak camiler
İstanbul'da hatim ile teravih kılınacak camiler
GİRİŞ 30.04.2019 11:49 GÜNCELLEME 30.04.2019 11:49

Diyanet İşleri Başkanlığı, 2019 yılı Ramazan ayı teması olarak "İnfak Kalpleri Birleştirir" sloganıyla "Ramazan ve İnfak" başlığının belirlendiğini açıkladı.

İSTANBUL MÜFTÜLÜĞÜ DE RAMAZAN AYI PROGRAMINI BELİRLEDİ

Rahmet, bereket ve mağfiret iklimi olan Ramazan ayında İstanbul’daki camilerde Enderun usulü teravih, hatimle teravih, İtikaf ve seçkin hafızlardan özel Ramazan mukabeleleri programları ile okunan cüz’ün özet tefsiri gerçekleştirilecek.

ENDERUN USULÜ TERAVİH KILINACAK CAMİLER:

Yeşilbağ Ulu Camii, Yenibosna Merkez Camii, Başakşehir Merkez Camii, Eyüpsultan Camii, Sultanahmet Camii, Süleymaniye Camii gibi İstanbul'da 30 camide Enderun usulu teravih namazı kılınabilecek.

HATİMLE TERAVİH KILINACAK CAMİLER:

Şehzadebaşı Camii, Hırka-i Şerif Camii, Mihrimah Sultan Camii, Mehmet Akif Ersoy Camii, Kocasinan Merkez Camii, Mescid-i Selam Camii, Valide-i Cedid Camii gibi İstanbul'da toplam 97 camide hatimle teravih kılınabilecek.

Cüz tesfiri ve mukabele yapılacak camiler:

 

CÜZ TESFİRİ VE MUKABELE YAPILACAK CAMİLER:

 

Seçkin hafızların özel Ramazan mukabeleleri ile her gün okunan cüz’ün özet tefsiri ise Bağcılar Merkez Camii, Çatalca Ferhat Paşa Camii, Güngören Yeşil Camii, Sultanbeyli Merkez Camii ve Ümraniye Çakmak Merkez Efendi Camii’nin de aralarında bulunduğu 42 camide yapılacak.

 

 

 

 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrail'i kendi silahıyla vurdu! Çok sayıda İsrail askeri öldürüldü
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak