İsrail'de orduya 'felaket' talimatı!

İsrail güvenlik kabinesi orduya, abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik bombardımanın artırılması talimatını verdi.

İsrail'de orduya 'felaket' talimatı!
İsrail'de orduya 'felaket' talimatı!
GİRİŞ 05.05.2019 18:49 GÜNCELLEME 05.05.2019 18:49
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

Yediot Aharanot gazetesinin İsrailli güvenlik kaynaklarına dayandırdığı haberine göre, İsrail güvenlik kabinesi, Gazze'deki tırmanan gerginliği görüşmek üzere toplandı.

 

 

Güvenlik kabinesi, orduya, Gazze Şeridi'ne yönelik bombardımanın artırılması ve Gazze Şeridi çevresindeki birliklerinin takviye edilmesi yönünde talimat verdi. 

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu gün içerisinde yaptığı açıklamada, orduya, Gazze Şeridi'ndeki gruplara yönelik geniş kapsamlı saldırılarına devam etmesi emri verdiğini ifade etmişti. 

 

 

İsrail ordusundan, Gazze'ye yönelik hava saldırılarının devam ettiği açıklanırken, Filistinli grupların İsrail'in Gazze'ye yakın bölgelerine roket atmayı sürdürdüğü ifade edildi. 

Öte yandan İslami Cihad'ın silahlı kanadı Kudüs Tugayları, İsrail'in dünden bu yana abluka altındaki Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerden 4'ünün kendilerine mensup olduğunu belirtti. 

YORUMLAR 55
  • Hıdır BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    MAİDE SURESİ 51nci Ayet : " Ey iman edenler! Yahudileri ve Hıristiyanları gönül dostları edinmeyin. Onlar birbirlerinin gönül dostlarıdır. Sizden kim onları gönül dostu edinirse o, onlardandır".. BAKARA 120 : Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hristiyanlar da asla senden razı olmayacaklardır. De ki: Doğru yol, ancak Allah'ın yoludur. SANA GELEN İLİMDEN SONRA ONLARIN ARZULARINA UYACAK OLURSAN, andolsun ki, Allah'tan sana ne bir dost ne de bir yardımcı vardır .
    Cevapla
  • Hıdır BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    Eyy ABD ve İsrail ; Bölgemizde yanınıza aldığınız Yunanistan'a ilave olarak müslüman aleminden SUUDİ ARABİSTAN ve MISIR bana yeter diyorsanız ve de "İsraille aynı ırktan geldiklerini ilan ettiğiniz Kürtleri kullanarak" Ortadoğuda istediğim gibi at koştururum hayalindeysenizzz, "avucunuzu yalarsınız"..!!! SESSİZ ATIN ÇİFTESİ SERT OLUR derler bizim köyde...
    Cevapla
  • mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    allah israili ve bunlara destek veren abd yi ve diğerlerini kahrı perişan etsin inşallah dua dan başka bişey gelmiyor elimizden
    Cevapla
  • Aliyar 4 yıl önce Şikayet Et
    Her ramazan aynisini yapiyorlar
    Cevapla
  • hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    israil için kullanılan incirlik üssü israili iran füzelerinden korumak için kullanılan malatya radarı ve onların şirketlerini vatanımdan def edin. askerimi siyonistler şehit ediyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Küçükçekmece'de hareketli saatler! Bıçaklı saldırgan bacağından vurularak yakalandı
Konya'da korkunç ihmal: Çocuklar düğünde havaya ateş açtı