Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda! Kritik toplantı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimine ilişkin toplantı gerçekleştiriliyor.

GİRİŞ 11.05.2019 16:31 GÜNCELLEME 11.05.2019 17:18
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ın annesinin cenaze töreninin ardından AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile Sütlüce'deki AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'na geldi.

 

 

Erdoğan ve Yıldırım'ı, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Ali İhsan Yavuz, Mahir Ünal ve Hayati Yazıcı ile AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak karşıladı. İl başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Erdoğan'ın başkanlığında 23 Haziran seçimlerine ilişkin toplantı yapılıyor. 

 

 

YORUMLAR 13
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Sandıkları ; Fetöden,Chp,lilerden,İl-ilçe Seçim kurullarından korumak için her türlü Önlemi alın? yoksa Halkın Oyları yine Kalk gidelim olur! :)
    Cevapla
  • Abdullah.ç 4 yıl önce Şikayet Et
    Dünyadaki tüm firevunların üzerimize oynadığı şu zamanda birlikteliğimize sahip çıkma zamanımız...15 temmuzu gözönüne getiren her türk milliyetçisi reisine sahip çıkmalı.ancak reisinde içeride kenara çekmesi gerekenleri en kısa sürede çözmeli.
    Cevapla
  • Faran 4 yıl önce Şikayet Et
    Reis bayram Şenocak ve ekibi, hayati yazıcı ve ekibi birde enişteyi dinlendirmen taban tarafından isteniyor. Bu ekip İstanbul’da laubali bir şekilde seçim kampanyası geçirdi. Tehlikeli geliyorum diyor daha neyi bekliyorsun...
    Cevapla
  • OSMANLI TORUNU 4 yıl önce Şikayet Et
    liderine Sahip çık Türkiye yoksa amerika suriye ırak Libya ya getirdiği demokrasiyi bize getirirse o zaman görürsün sandıkta küsmeyi
    Cevapla
  • Fehmi 4 yıl önce Şikayet Et
    Büyük şeytan Amerikayı ve küçük şeytanlar Almanya. İngiltere, Fransa, İsviçre ve benzer müşrik devletler sevindirmeyelim. Sevindirmeye çalışan sağ görüşlü partileri uyaralım
    Cevapla
  • Hamdi 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim şer gibi görünen işleri hayrimiza nasip etsin inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı