Rejim güçlerinden TSK gözlem noktasına saldırı

Suriye'nin İdlib kentinin güneyinde kurulu olan Türk askerlerinin bulunduğu gözlem noktası yakınına rejim güçleri tarafından topçu atışı ile saldırıda bulunuldu.

Rejim güçlerinden TSK gözlem noktasına saldırı
Rejim güçlerinden TSK gözlem noktasına saldırı
GİRİŞ 13.05.2019 12:10 GÜNCELLEME 13.05.2019 12:11
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İdlib Gerginliğini Azaltma Bölgesi'nde 12 gözlem noktası bulunan Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Cebel Zaviye bölgesinde kurulu 10 no’lu gözlem noktası yakınlarına öğleden sonra Esad rejimine ait birlikler tarafından topçu ateşi ile saldırıda bulunuldu. Kimsenin yaralanmadığı ve gözlem noktasının hasar görmediği saldırının, bölgeye yakın mesafedeki Esad rejimi birlikleri tarafından yapıldığı belirtildi.

Aynı gözlem noktasına 29 Nisan ve 4 Mayıs günlerinde de topçu atışı ile saldırı düzenlenmiş, 2 Türk askeri hafif yaralanmıştı.

Öte yandan Rusya destekli rejim birlikleri İdlib'in güneyi ile Hama'nın kuzeyinde kalan bölgelere yönelik hava ve kara saldırılarını sürdürüyor.
 

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • adil 4 yıl önce Şikayet Et
    nokta atışı ile bunları vuracak füzelerimiz olmalı. YERLİ OLMALI. radar ile uydu ile nerde olduklarını an an tespit edip üstlerine füzelerle binmeliyiz.
    Cevapla
  • Mizah 4 yıl önce Şikayet Et
    Rusya sözünü tutmadı , tutmayacak , İsrail'in emri ile ne kadar Sünni varsa Suriye'den atılacak. Yerine Şii İran ve ESED askerleri yerleşecek. Siz İran-ABD-İsrail çatışıyor görüntüsüne bakmayın. Onlar kankalar , gelen onca silah ve gemi İran için gelmiyor.
    Cevapla
  • mrtksc 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu siyonist ırkçı Emperyalizm uşakları bir gün tsk nın karşısına pkklı olarak çıkar. Bir gün Abd'li. Bir gün Rus. Bir gün Alman. Bir gün Türk. Bir gün Kürt. Maksat. Medeniyetleri, dinleri, ırkları, insanları çatıştırmak. Maksat. Maksat Kabala hükümleri. Dur dur. Elbet Allah büyüktür.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?