Ali Erbaş duyurdu! 300 bin kişi gelecek...

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, 1 Haziran’da İstanbul Yenikapı’da 300 binin üzerinde vatandaş ile birlikte açık havada teravih namazı kılacaklarını söyledi.

GİRİŞ 30.05.2019 10:04 GÜNCELLEME 30.05.2019 10:34
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, başkanlık binasında basın mensupları için bir iftar yemeği verdi.

 

 

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftar yemeğinin ardından konuşan Erbaş, dünyanın farklı coğrafyalarında ihtiyaç sahiplerine 100 bini aşkın gıda paketi ulaştırdıklarını, 200 bin kişiye iftar verdiklerini, yurt içinde 40 bin adet alışveriş kartı dağıttıklarını, yurt içinde 5 bin yurtdışın da 11 bin çocuğuna bayramlık kıyafet yardımı yaptıklarını anlattı.

Toplamda 22 milyon liranın üzerinde yardım yaptıklarını açıklayan Erbaş, “Bu çalışmalarımız artarak devam edecektir. Milletimizin yardım elini, büyük bir sorumluluk, hassasiyet ve şeffaflıkla, yurt içi ve yurt dışında ihtiyacı olan kardeşlerimizle buluşturmaya devam edeceğiz. Buna ihtiyacımız var. Muhtacın yardım almaya ihtiyacı olduğu gibi, imkânı olanın, zenginin de yardım etmeye ihtiyacı var. Çünkü yardımlaşmak hepimize iyi gelecek. Hepimize iyilik getirecektir.

 

 

İnşallah 1 Haziran Cumartesi akşamı İstanbul Yenikapı’da 300 binin üzerinde vatandaşımızla açık havada teravih namazı kılarak bu yılın Ramazan ayını taçlandırmış olacağız. İstanbul’un fethinin 566’ını yıldönümü münasebetiyle Yenikapı’da İstanbullu kardeşlerimizle birlikte Enderun usülü teravih namazı kılacağız. Buradan bu faaliyetimizi de duyurmuş olayım.

Şimdiden Kadir gecenizi ve Ramazan bayramınızı tebrik ediyor, bu mübarek zamanların, sizlere, ailelerinize, milletimize ve tüm Müslümanlara huzur ve esenlik getirmesini cenabı Allah’tan niyaz ediyorum” diye konuştu.

YORUMLAR 5
  • Arif 4 yıl önce Şikayet Et
    Chp bu durumdan rahatsız olur
    Cevapla
  • Doğrucu 4 yıl önce Şikayet Et
    40.000 tane alışveriş kartından kim almış hiç denk gelmedi bana
    Cevapla
  • Xye 4 yıl önce Şikayet Et
    Verilecek olsn zekat devlete verilmeli bir seferlihine.Cünkü zir günlerden geciyor bu devlet.
    Cevapla
  • Sado 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun sayın başkanım Allah'ım hizmetlerinizi kabul etsin
    Cevapla
  • vatan 4 yıl önce Şikayet Et
    maltepede de yapılsın pendikten gelmemiz zor çalışıyoruz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!