Yıldırım-İmamoğlu ortak yayınını yönetecek isim belli oldu! İşte tarih

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Yıldırım ile İmamoğlu'nun katılacağı televizyon programının 16 Haziran 21:00'de yapılacağını açıkladı. Ünal açıklamasında, ''Canlı yayın tüm kanallarda ortak yayınla gerçekleşecektir. Moderatörlüğünü İsmail Küçükkaya gerçekleştirecektir'' dedi.

Yıldırım-İmamoğlu ortak yayınını yönetecek isim belli oldu! İşte tarih
Yıldırım-İmamoğlu ortak yayınını yönetecek isim belli oldu! İşte tarih
GİRİŞ 10.06.2019 13:45 GÜNCELLEME 10.06.2019 14:47
Bu Habere 123 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Engin Altay, Ekrem İmamoğlu- Binali Yıldırım ortak yayını konusunda açıklamalarda bulundu. 

 

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, şunları söyledi:

Engin Altay Bey ile yürüttüğümüz çalışmalar tamamlanmıştır. Bugün çalışmalar neticesinde mutabık kaldığımız protokolü sizlerle paylaşacağız. Öncelikli olarak 23 Haziran'da gerçekleşecek olan İstanbul seçimlerinin ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz.

Sayın Binali Yıldırım ve Sayın Ekrem İmamoğlu 16 Haziran 2019 Pazar günü saat 21,00'de canlı yayında bir araya geleceklerdir. Canlı yayın herhangi bir kanal değil tüm kanallarda yayınlanacak şekilde ortak yayınla gerçekleşecektir.

Canlı yayının moderatörlüğünü İsmail Küçükkaya gerçekleştirecektir. 

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ise ortak yayınla ilgili şu ifadeleri kullandı:

Sayın İsmail Küçükkaya da her bir adaya eşit sürede, eşit soruyu soracak. Canlı yayını burada yaptığımıza göre İstanbul Lütfi Kırdar Kongre merkezinde gerçekleşecek.
Canlı yayının teknik hizmetlerini, AK Parti ve CHP tarafından görevlendirilmiş ortak bir teknik hizmet sağlanacaktır.

Türkiye’de bütün yayın kuruluşları, bu yayınları alıp istemeleri halinde servis edeceklerdir. Böyle bir 6 maddelik mutabakat metni ortaya çıktı. İstanbulumuza adaylarımıza hayırlı olsun.

İŞTE 6 MADDELİK MUTABAKAT METNİ

1- Cumhur ittifakı adayı Sayın Binali Yıldırım ve Millet ittifakı adayı Sayın Ekrem Imamoğlu 16 haziran 2019 Pazar günü saat 21:00'da canlı yayında bir araya geleceklerdir.
2- Canlı yayın tüm kanallara açık ortak yayınla yapılacaktır.
3- Canlı yayının moderatörlüğünü İsmail Küçükkaya yapacaktır.
4- Moderatör her bir adaya eşit soru ve eşit süre ilkesine göre sorular soracaktır.
5- Canlı yayın Lütfi Kırdar kongre merkezinden gerçekleştirilecektir.
6- Canlı yayın AK Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi tarafından görevlendirilmiş ortak bir ekip tarafından gerçekleştirilecektir.

YORUMLAR 123
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu yayın ne kadar tarafsız olabilirki daha şimdiden sevgi pıtırcığına sorulacak sorular bellidir vereceği cevapta bellidir.
    Cevapla
  • vanli 4 yıl önce Şikayet Et
    fetöcüler soruları çalıp imamoğluna vermesinler? adamlar soru çalma işinde ekol. gerçi çalmaya da gerek yok ismail ağa kendisi zaten verir soruları.
    Cevapla
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Tayyip Erdoğan'ın alternatifi olarak İmamoğlu'nu görenler bence yanılıyorlar. Çünkü Tayyip bey geldiği zaman bu ülkede 28 Şubat süreci ve başörtüsü baskısı vardı. İmamoğlu hangi gerekçe ile Tayyip beyin yerine geçecek veya geçirilecek ? yoksa FETÖ/PDY terör örgütü mensuplarının tekrardan devleti ele geçirmesine mi yardımcı olacak? benim aklıma başka bir şey gelmiyor. Televizyonda tartışma konusuna gelirsek 20 yıla yakındır bu ülkeyi yöneten Ak Partinin elbette yanlışları var. CHP adayı Ak Partiyi bu yanlışlarla vurmaya çalışacak. Binali bey ise kendilerinin doğru yolda olduklarını yanlışın ise CHP'de olduğunu söyleyecek. Eğer millet CHP'yi haklı görseydi zaten iktidar yapardı.
    Cevapla
  • T.C. Vatandaşı 4 yıl önce Şikayet Et
    Bakın görün bu iş iptal olacak. Çünkü İmamoğlu şimdiden kızarıp bozarıyor. Adeta kaçacak delik arıyor. Herkes kulağına bir şeyler fısıldıyor. Kafası karışık. Aklını toparlayamıyor. Oturum gerçekleşirse görün paso saçmalayacak. Yıldırım'da bir rahatlık var. O da o rahatlığı tecrübeye, birikime, oturaklılığa borçlu. İstanbullu İstanbul'u İmamoğlu'na yem etmez. Bunda şüpheniz olmasın.
    Cevapla
  • serhat 4 yıl önce Şikayet Et
    İsmail kücükkayamı tam adamına vermişler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: PKK artık gündem olmaktan çıkartılmalı
Puan farkı açıldı! Galatasaray haftayı kazançlı kapattı