Yaşaması için seferber olunan Emir hayata tutunamadı

Rize'nin Ardeşen ilçesinde sosyal medya üzerinden başlatılan kampanya ile bulunan uygun ilik nakledilen lösemi hastası Emir Şeremet (7), hayatını kaybetti.

Yaşaması için seferber olunan Emir hayata tutunamadı
Yaşaması için seferber olunan Emir hayata tutunamadı
GİRİŞ 10.06.2019 15:27 GÜNCELLEME 10.06.2019 15:29
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Ardeşen ilçesinde yaşayan öğretmen Murat-Nevin Şeremet çiftinin oğulları Emir'e geçen yıl lösemi teşhisi konuldu. Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde tedavi altına alınan Emir'e ilik nakli yapılmasına karar verildi.

 

 

Şeremet çiftinin yakınları da sosyal medya üzerinden kök hücre bağışı kampanyası başlattı. Binlerce gönüllü, kök hücre ve kan bağışında bulundu. Kampanyaya o dönem Gençlik ve Spor Bakanı olan, AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak da destek vererek bağışçı oldu. 

NAKİL YAPILDI, FENALAŞTI

 

 

Kampanya sonuç verdi ve bulunan uygun ilik Emir'e nakledildi. İlik, vücuda uyum sağlamadığı için alınmak zorunda kalındı. Bulunan yeni ilik ise 25 gün önce Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde nakledildi. İlik, Emir'in vücuduna uyum sağladı. Ancak küçük çocuk, operasyonun ardından fenalaştı. Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altına alınan Emir, dün akşam hayatını kaybetti. 

TOPRAĞA VERİLDİ

Küçük Emir için bugün Ardeşen ilçesi Merkez Camii'nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Tabutu üzerine tuttuğu takım olan Trabzonspor'un bayrağı konulan Emir, Yeniköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

YORUMLAR 8
  • erman 4 yıl önce Şikayet Et
    Yaşamadan giden var murat almadan hayata doymadan doğmadan ölen giden var bir de yaşayan ölüler bizler bir de gidene inat çalan çırpan yaşadığını sanan yaşamak için ölenler öldürenler var RABBİM ailesine sabırlar versin ahirette kavuştursun.
    Cevapla
  • furyas 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah cennette kavuştursun büyük imtihan Rabbim anne babasına sabırlar İhsan eylesin Rabbim mahşerde kendilerine şefaatçi kılsın
    Cevapla
  • ayse 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah ailesine sabirlar versin yavrum zaten cennetliksin kuzum annesine ve babasina allah yardim etsin
    Cevapla
  • USTA 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah annesine babasına sabırlar versin
    Cevapla
  • zor 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı