Zafer sarhoşu Kaftancıoğlu, Bahçeli'yi hedef aldı!

CHP'nin en tartışılan ismi olan Canan Kaftancıoğlu, sosyal medyada Ülkücü camiayı tahrik eden bir paylaşıma imza attı.

GİRİŞ 25.06.2019 06:56 GÜNCELLEME 25.06.2019 08:53
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

CHP içerisinde dahi tartışma konusu olan, radikal sol örgütlerle ilişkileri gündeme gelen ve seçimin yenilenmesi kararının ardından genel merkezin kararı ile geri plana çekilen Canan Kaftancıoğlu'nun provokasyon kokan paylaşımı büyük tepki çekti.

 

 

Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini kazanmasının ardından zafer sarhoşu olan Kaftancıoğlu, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin İstanbul'a gelişi sırasında çekilen videoyu geriye sardırarak paylaştı. Kaftancıoğlu'nun gülücük emojisi ile patlaştığı ve kendince Fetih Marşı ile İstanbul'a gelen Bahçeli'yi İzmir Marşı ile geri gönderdiklerini ima ederek dalga geçtiği video sosyal medyada da büyük tepkiye neden oldu.

Bir çok vatandaş, Kaftancıoğlu'nun bu paylaşımını Ülkücü camiaya hakaret ve saygısızlık olarak değerlendirdi. 

 

 

YORUMLAR 27
  • reichstag 4 yıl önce Şikayet Et
    hatırlayın figen yüksekdağları, demirtaşları. onlarda böyle atıp tutardı. devlet izler, izler... zamanı gelince de hançeri saplar. sabırlı olun.
    Cevapla
  • hilmi 4 yıl önce Şikayet Et
    kaybettigimize mi uzulum bu pkkli kariya prim verdik onami uzulum la kardesim belediye baskanlarini kaldirin meclis uyesi secelim ayni tbmm ki gibi uyeler kendileri secsin bu ne boyle 180 meclis uyesi 25 belediye baskani bakiyorsun buyuksehir kaybetmissin demorasiler secimlw guzel ama.bu belide baskanlari valiler kaymakamlar bunlar degismesi lazim vali var buyuksehir belediye baskani ilce belediye baskani kaymakam yaw yeter ya bunu sadelestirelim artik
    Cevapla
  • osmaniyeli 4 yıl önce Şikayet Et
    bu kadına ne desem bilmiyorum... bunu böyle ip liler (sahte milliyetçiler) konuşturuyor. seçimden önce ortaya çıkmadı rezil kadın. çünkü oy vermezler, milleti böyle kandırdılar. neyse demekki istanbullu bunları istemiş. yakında iski-igdaş ve daire başkanlığına pkk lıları getirirler
    Cevapla
  • Nedim 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen bu memleketin parasıyla ordasın aldığın bütün paralar haran olsun fitil fitil burnunuz dan gelsin.bu sana ve senin gibi düşünenlere de geçerli.sen gül o gülmeçiğin bir gün de sonu gelecek.
    Cevapla
  • domuz 4 yıl önce Şikayet Et
    domuz yiyicinin karısı ortaya çıkmış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış
Meteoroloji'den uyarı! Kara bulut gibi çökecek! Dışarı çıkmayın...