Sultanahmet Meydanı'nı savaş alanına çevirdiler

Sultanahmet Meydanı'nda iddialara göre turistlere tur satan iki grup arasında taşlı sopalı kavga çıktı. Polis ekiplerinin güçlükle yatıştırdığı kavga, kameralara yansıdı.

GİRİŞ 12.07.2019 19:34 GÜNCELLEME 12.07.2019 19:35
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgilere göre olay Sultanahmet Meydanı'nda saat 15.00 sıralarında yaşandı. İddiaya göre turistlere tur satmaya çalışan iki grup arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü.

 

 

TURİSTLERİN ÖNÜNDE BİRBİRLERİNE GİRDİLER

Taş ve sopaların kullanıldığı kavga bir vatandaşın cep telefonu kamerasına da yansıdı. Turistleri önünde yaşanan kavgaya hemen polis ekipleri müdahale etti. Grupları yatıştırmaya çalışan polis, çok sayıda kişiyi de gözaltına aldı. 

 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 11
  • Xyz 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunların hepsi it kopuk takımı bu bölgeden hemen uzaklaştırılması lazım....
    Cevapla
  • Mesitto 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu karolar her tarafı sardılar hem cahiller hem ahmak hem kaba Türkiye'nin imajını da zedeliyorlar mısırdan frkimiz kalmiyor
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Meydanda onların yanından geçerken ben bile rahatsız oluyorum. Üstelik içlerinden turistleri rahatsız edenlerde oluyor. En baştan düzenli bu işin eğitimini görmüş kişilere fırsat verilmeli. Bu gibi kişilere meydanı yıllarca bıraktıkça kendi mülkleri gibi görüyorlar. Sonra temizlemeye kalksan ortalık savaş alanı.
    Cevapla
  • enes 4 yıl önce Şikayet Et
    boşuna dememişler ya devlet başa ya kuzgun leşe.
    Cevapla
  • Halid Bin Velid 4 yıl önce Şikayet Et
    Sultan Ahmet Camisi ve meydanı'' turizm'' ile gelen turistlerin fotoğraf peşinde olmaları yüzünden maneviyat gitti. Dünyalık arayanla maneviyat arayan bir o lur mu ? Her yerin bir tarihi var acı var hüzün var sevinç var gözyaşı var tefekkür etmez lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!