Bahçesinde kenevir bulunan adamdan şaşırtan savunma

Adana'da bahçesinde 70 kök Hint keneviri ele geçirilen 60 yaşındaki Hasbi S.'nin kendisini savunmak için söyledikleri şaşırttı. Şeker hastası olduğunu öne süern Hasbi S, "Bir doktor iyi geldiğini söyledi. Bu yüzden ektim, kullandım, iyi geldi" dedi.

Bahçesinde kenevir bulunan adamdan şaşırtan savunma
Bahçesinde kenevir bulunan adamdan şaşırtan savunma
GİRİŞ 14.07.2019 13:08 GÜNCELLEME 14.07.2019 13:10
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Adana'da polisin düzenlediği operasyonda, portakal bahçesinde 70 kök Hint keneviri ele geçirildi. Keneviri ektiği iddiasıyla gözaltına alınan Hasbi S. (60), "Şeker hastasıyım, bir doktor esrarın şeker hastalığına iyi geldiği söyledi. Bu yüzden ektim, kullandım, şeker oranım yarı yarıya düştü" dedi.

​Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Seyhan ilçesi Yalmanlı Mahallesi'nde portakal bahçesi içinde kenevir ekimi yapıldığı ihbarını aldı. Bölgeye giden ekipler, portakal ağaçları arasında 70 kök Hint keneviri buldu. Eline kürek alan polisler, boyu 2,5 metreye ulaşan kenevirleri güçlükle kökünden söktü. Ekimi yaptığı iddia edilen Hasbi S. gözaltına alındı. Hasbi S.'nin, kenevirleri yetiştirmek için damlama sulama sistemi kurduğu ortaya çıktı. Emniyette sorgusu tamamlanan Hasbi S., sağlık kontrolüne getirildiği sırada gazetecilere, "Ben şeker hastasıyım, bir doktor esrarın bu hastalığa iyi geldiğini söyledi. Arkadaşımdan bir avuç tohum aldım, portakal bahçesine ektim. Hastalığım iyileşti" dedi.

Şüpheli, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece ev hapsine çarptırıldı.

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 8
  • İLAÇ LOBİSİ Mİ? 4 yıl önce Şikayet Et
    Üretimi ve kullanımı çok az ülkelerde serbest olan Tıbbi kenevirin çiçeklerinin yağı kanser, şeker-diyabet, yüksek tansiyon, eklem ağrıları ve romatizması, epilepsi, alzaymır, demans, ms, otizm, parkinson, kalp damar sistemi, hormon bozuklukları, sara, astım, aids, adet sancıları ve her türlü ağrının dindirilmesi, ve yaygın olarak bilinen 250 hastalığın tedavisinde kullanılıyor, radyasyonun etkilerini yok ediyor. Böyle bir bitki serbest bırakılırsa ortada hasta insan kalmaz, kimse ilaç kullanmaz, dünyadaki ilaç sanayinin hali ne olur bir düşünün. Tıbbi kenevir konusunda bilgi edinin ve hükümetlerden bu kenevirin üretilmesini talep edin veya sürünmeye devam edin.
    Cevapla
  • mert 4 yıl önce Şikayet Et
    ah adana ah ben ne diyeyim sana tabiki abdestinden süpe etmiyenler asla alinmazlar benim bu sözüme
    Cevapla
  • Momedo 4 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar bu adam hakkında kararı elbette mahkeme verecek. Ama söylediğinde gerçeklik var. Hamd olsun uyuşturucu içki v.b.lerinden uzağız. Ama esrar kullanıpta şeker hastası olan 1 kişi bile yok bunu doktorlara sorabilirsiniz. Demem oki Doktorlarve eczacılar bunu biliyor neden kenevirden 1 ilaç üretmiyorlar şeker için. İlla uyuşturucu gibimi kullanılması lazım. İlaç olarak üretilemezmi.
    Cevapla
  • Hakkı 4 yıl önce Şikayet Et
    yasak olmasın artık
    Cevapla
  • Yakub 4 yıl önce Şikayet Et
    Doğru iyi geliyor lakin zehirli yeri de gençleri zehirliyor. Sıkıntı burada. Devlette bunu kontrol altında tutmak için Samsun Vezirköprü yü ekim alanı ilan etti. Yıllarca ekilen kenevir art niyetliler tarafından iyi niyetlilere darbe vurdu. Bence bu adamda art niyet yok. Satış yaptığı görüldü mü?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!