'Türkiye, S-400'leri NATO işgaline karşı aldı'

Siyaset felsefecisi Lütfü Özşahin, Türkiye'nin Rus S-400'lerini almaktaki ısrarının altında, NATO'nun Türkiye'ye yönelik olası bir işgal planına hazırlığın yattığını savundu.

'Türkiye, S-400'leri NATO işgaline karşı aldı'
'Türkiye, S-400'leri NATO işgaline karşı aldı'
GİRİŞ 25.07.2019 10:16 GÜNCELLEME 25.07.2019 10:16
Bu Habere 139 Yorum Yapılmış

Habertürk TV'de Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu Türkiye'nin Nabzı programına konuk olan siyaset felsefecisi Lütfü Özşahin, NATO'nun Türkiye için bir tehdit olduğunu savunarak şunları söyledi:

 

 

"S-400'leri kime karşı aldık.. Rusya, Türkiye'yi işgal edecekse S-400'leri neden versin. Türkiye'yi havadan işgal edebilecek tek güç ABD'dir. Dolayısıyla NATO'nun Türkiye'yi işgal etme planı vardır. Bunu havadan yapacaklar. Tatbikatını yaptılar. NATO, Türkiye'yi korumak için yoktur. Bağlı tutmak, kontrol etmek ve yeri geldiğinde de darbe yaptırmak vardır."

Lütfü Özşahin: Türkiye, S-400'leri NATO işgaline karşı aldı

 

 

"TÜRKİYE'DEKİ DARBELERİN ARKASINDA NATO VARDIR"

Özşahin, Türkiye'deki her darbenin arkasında NATO'nun olduğununun altını çizerek şu ifadeleri kullandı:

"NATO'da gladio yapısı vardır. Bunların direktifi olmadan ülkelerde darbe olmaz. Türkiye'nin bütün darbelerinin arkasında onlar vardır. Hatta FETÖ'de bunların bir parçasıdır."

NATO'NUN "TÜRKİYE'Yİ İŞGAL" TATBİKATI

ABD'nin Nevada eyaletinde, 24 Temmuz 2002 yılında 'Millennium Challenge-2002' adı altında 13 bin 500 askeri personelin katıldığı devasa bir tatbikat gerçekleştirilmişti.

Ne var ki; birçok NATO üyesi ülkenin davet edildiği tatbikata Türkiye davet edilmemişti.

Balyoz davasında yargılanan, FETÖ'nün mağdur ettiği askerlerden kurmay albay Mustafa Önsel, 13 Temmuz'da Oda TV için kaleme aldığı yazısında, söz konusu tatbikatın dikkat çeken senaryosunu şu cümlelerle aktarıyor:

"Tatbikattaki hedef ülke, iki kıtada konuşlu bir ülke. Bu anlamda birtakım deniz yollarını kontrol ediyor. Akdeniz’de bir ada ülkesiyle sorunları var bu ülkenin. Ayrıca söz konusu hedef ülkede azınlık unsurlar da yaşamaktadır.

Senaryo, söz konusu hedef ülkede meydana gelen çok yıkıcı bir depremle başlar. Bu arada depremle eş zamanlı olarak uluslararası bir mahkeme, ülkenin sınırlarıyla ilgili ve çıkarlarına ters bir karar alır. Bu arada da sorun olan ada devletiyle ilgili uluslararası güçler, hedef ülkeye çözüm önerir.

Zor durumda olan siyasiler öneriyi kabul etmek zorunda kalır. Bunun üzerine askerler yönetime el koyup ülkede otoriter bir yönetim kurarlar. Sonrasında ada devletini ablukaya alırlar ve ABD askerleri, 96 saat içerisinde söz konusu ülkeye müdahale eder. (İşgal)"

YORUMLAR 139
  • Füze şart 4 yıl önce Şikayet Et
    Derhal,2000km'lik uzun menzilli füzemiz olmalıdır. Ayrıca hava sahamızı güçlü bir hava savunması ile güçlendirirsek,kimse bize yan gözle bile bakamaz. Yerli uçak ve tankta önemli tabiki...
    Cevapla
  • Türk C* 4 yıl önce Şikayet Et
    Bende benzer şeyler düşünüyorum Nato bizim için Tehdit Kendimizden başkasına güvenemeyiz...
    Cevapla
  • 2002 4 yıl önce Şikayet Et
    Balyoz ve ergenekon yok diyenlere gelsin bu haber. Bu cuntalar bal gibi gerçekti. Ne yazık ki fetöcüler bu davaları sulandırdı ve kendi amaçları için kullandı.
    Cevapla
  • Dayı 4 yıl önce Şikayet Et
    Mehmetcik tarihin en ünlü şahsiyetidir. Çünkü ona ebedi hayatın ve ebedi muzafferiyetin sırrı bahşedilmiştir. Sıkar biraz
    Cevapla
  • Atlantis_431 4 yıl önce Şikayet Et
    4 kimsenin ortada görülmediği anda kendini ortaya koyan bir komutanın liderin zekai aksakallı büyüğümüzün ; tv ye canlı yayında telefonla bağlanarak : " ordunun %5 'ini bulan hain , kalleş , korkak vs. fetö kalkışmasının kontrol altına alındığını " ilan etmesi OYUNU BITIRDI.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi