Öldü zannetti, gözyaşlarına boğuldu!

Büyükçekmece’de bir binanın 4'üncü katında çıkan yangında 'Oğluş' ismini verdiği kedisinin öldüğünü zanneden Ozan Çetin gözyaşlarına boğuldu. İtfaiye ekipleri yoğun dumanlar arasından ‘Oğluş’ isimli kediyi kurtarıp sahibine teslim etti. Ozan Çetin kedisini yanından ayırmazken, yangın nedeniyle mahalle sakinleri sokağa döküldü.

GİRİŞ 29.07.2019 17:41 GÜNCELLEME 29.07.2019 17:54
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Olay, dün öğle saatlerinde Büyükçekmece Dizdariye Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 4 katlı binanın en üst katında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüyünce, bütün binayı dumanlar sardı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, içeride mahsur kalan bina sakinlerini kurtardı. İtfaiye ekiplerine evde kedisinin dumandan etkilenip ölmüş olabileceğini söyleyen Çetin, yardım istedi. Veterinerlik fakültesi öğrencisi Ozan Çetin, kedisi için bina önünde gözyaşlarına boğuldu. 

 

 

İtfaiye ekipleri yoğun dumana aldırış etmeden tekrardan binanın içine girip kediyi kurtardı. Kedisinin yaşadığını gören Çetin şok geçirdi. Çıplak ayaklarıyla kedisini taşıma çantasına koyan veterinerlik öğrencisi uzun bir süre kendine gelemedi. 

 

 

O sırada bölgeden geçen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ise, gelip olay ile ilgili bilgi aldı. Ozan Çetin ve ‘Oğluş’ isimli kedinin sağlık durumlarıyla ilgilenen Akgün, Büyükçekmece Belediyesi Veterinerlik İşleri ekiplerinin kedi ile ilgilenmesini istedi. Olay yerine gelen Veterinerlik İşleri ekibi kedinin ilk kontrollerini yaptı. Kedinin sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen ekipler, kediyi sahibi Çetin’e teslim etti.

Yangın nedeniyle mahalleli sokaklara dökülürken herhangi bir can kaybı yaşanmadı. Yangının çıkış nedeni ile ilgili soruşturma ve hasar tespit çalışmalarına devam ediliyor. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 9
  • Dikkatinize 4 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlar istese derdini anlatırhayvanlar ın derdinden iseduyan insanlar anlar.HZ.Muhammedin kedisinin adı Müezzaidi.Savaşta zarar görmesin diye başında nöbet tutturdu. YARATICIMIZ HAYVANLARA KULLARIM DİYOR.
    Cevapla
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Yahu nasıl bir millet olduk herkes birbirini eleştiriyor... İnsanlara güzel yönlerinden bakın birazda eminim ki daha iyi olur
    Cevapla
  • osman 19 4 yıl önce Şikayet Et
    hayvan icin dokulen gözyaşı insan icin dokulmuyorsa eger yazik geldiğimiz durum ağlanacak bir nokta.
    Cevapla
  • isa 4 yıl önce Şikayet Et
    Hayvan için dökülen gözyaşı merhamettendir. Karşılaştırma yapman bile çok şaçma
    Cevapla
  • Mkursat 4 yıl önce Şikayet Et
    Hayvan sevgisi iyidir ammaaa. Kendini kaptırmamak lazım. Acaba bir insan öldüğünde, bir çocuk öldüğünde, bir şehit haberinde bu zat aynı tepkiyi veriyor mu?
    Cevapla
  • Bahadır 4 yıl önce Şikayet Et
    Sorsak tas tamam müminim dersin Allah bilir... Efendimizin insanlar hakkında zanda bulunmanın ne kadar çirkin olduğunu bildirdiği halde yaptığın bu yorum... Allah senin gibi adamların zannından korusun ümmeti ya hu!
    Cevapla
  • Ya sabır 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl bir düşünce adamın günahını alıyorsun. Hayvanlara merhamet etmeyen insanlara hiç etmez. Ayıp ayıp
    Cevapla
  • isa 4 yıl önce Şikayet Et
    Gıybetini yapma git sor. Dediklerini yapıyordur belkide sen bilemezsin onu.
    Cevapla
  • rizele 4 yıl önce Şikayet Et
    Kediler peygamber efenidimizin övdugu bir hayvandır hatta ;Ebu hureyde r.a Kedilerin babası lakabını almıstır..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar
Manipülasyonun havada uçuştuğu günlerde hatırlamak ve unutmamak kadar değerli ne olabilir