Ünlü sunucu Dilay Kemer'den üzücü haber

Geçtiğimiz yıl kanser teşhisi konan ve 6 ay önce ilik nakli olan Fenerbahçe TV sunucusu Dilay Kemer'in hastalığı yeniden nüksetti. Kemer, "Şimdi her zamankinden daha çok desteğe ve duaya ihtiyacım var" ifadelerini kullandı.

Ünlü sunucu Dilay Kemer'den üzücü haber
Ünlü sunucu Dilay Kemer'den üzücü haber
GİRİŞ 10.08.2019 13:32 GÜNCELLEME 10.08.2019 13:32
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Dilay Kemer, kötü haberi Instagram sayfasından duyurdu:

''Sevgili arkadaşlar Maalesef en büyük korkum gerçeğim oldu. Nerden başlayacağımı nasıl anlatacağımı bilmiyorum... Hastalığın başlamasının 1. yılında, ilik nakli oluşumun 6. ayında maalesef bu bela geri geldi, yani nakil herzaman %100 çözüm olamıyormuş kötü bir tecrübeyle öğrendik... Denemeye değer ufak bir ihtimal daha doğdu, şimdi onun peşinden gideceğim... Yalan yok, çok üzgünüm ve çok korkuyorum... Şimdi her zamankinden daha çok desteğe ve duaya ihtiyacım var, lütfen esirgemeyin. Sizi seviyorum''

YORUMLAR 16
  • Ramazan.... 4 yıl önce Şikayet Et
    Kanser dinsizi dindar,dindarı daha dindar yapıyo heralde...Bence bu hale düşmeden bu seviyelere gelmek lazım... Allah şifa versin..
    Cevapla
  • Kudret Özbek 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim Şafi ismi ile şifa versin... Amin
    Cevapla
  • eyyup 4 yıl önce Şikayet Et
    Öncelikle cenabi Allah safi ismiyle sifa versin.Lakin bu hastalik cenabi hakkin sana gondermis oldugu bir tevbe davetiyesi dir.Sonlu dunyani kurtaramazsan bile sonsuz olan ahiret hayatini kurtar.Ebediyen cennette sag ve selam icinde yasa insallah.Unutma Allahtan baska gidecek bir kapimiz yok.Butun donusler ona.
    Cevapla
  • selahattin kamar 4 yıl önce Şikayet Et
    rabbim safi ismi hurmetine size acil sifalar versin amin allah buyuruyorki fani dunyada kanser hastaligina yakalanipta huzuruma gelen musluman kullarimi hic supesiz cennetimle bagisliyorum hic korkmaniza gerek yok siz cennetle mujdelendiniz insallah
    Cevapla
  • 4kitaptan baslayalim 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah insani yaratmis bize dememiş ki muslumansa uzulun değilse acimayin kufredin gitsin diye biz muslumaniz elhamdülillah yolundan gittiğimiz Peygamberimiz müslümanlara değil herkese şefkat göstermiş .Müslüman kardeşim oldugun için üzüldüm de ne demek lütfen artik..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Guterres: Kanlı misilleme döngüsüne son verin
Milli muharip uçak KAAN, ANKA-3 ve İHA’lar birlikte uçacak