Kanyonda mahsur kalan 4 kişi kurtarıldı, 1 kişi aranıyor

Bilecik’in Yenipazar ilçesi Harmankaya Kanyonu Tabiat Parkı’na gezmeye giden 2’si kadın 5 kişi, yağmurun ardından yükselen sular nedeniyle mahsur kaldı. Gruptaki 4 kişi kurtarılırken 1 erkeğin ise kaybolduğu belirtildi. İhbar üzerine AFAD ve Jandarma ekiplerince kanyonda arama ve kurtarma çalışması başlatıldı.

Kanyonda mahsur kalan 4 kişi kurtarıldı, 1 kişi aranıyor
Kanyonda mahsur kalan 4 kişi kurtarıldı, 1 kişi aranıyor
GİRİŞ 18.08.2019 03:42 GÜNCELLEME 18.08.2019 03:42

Yenipazar ilçesine bağlı Harmankaya köyü yakınlarında bulunan Harmankaya Kanyonu Tabiat Parkı gezmeye gittiği belirtilen ve isimleri öğrenilemeyen 2’si kadın 5 kişi, kanyondaki suların içerisinde dolaşırken, yağış sonrası artan su seviyesinde mahsur kaldı.

Gruptan 1 kadın ve 1 erkek, kendi imkanlarıyla mahsur kaldıkları su dolu kanyondan çıkıp köylülere haber verdi. Köylülerin yardımıyla mahsur kalanlardan 1 kadın ve 1 erkek daha kurtarılırken, grupta diğer erkeğin ise kaybolduğu belirlendi. İhbar üzerine bölgeye giden Jandarma Komutanlığı ve AFAD ekiplerince arama ve kurtarma çalışması başlatıldı.

Kanyondan çıkarılan 4 kişi ise sağlık kontrolleri için İnhisar Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Arama çalışmaları devam ediyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı