Şehidin acı haberi memleketine ulaştı!

Şırnak'ın Silopi ilçesi kırsalında yürütülen operasyonda PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada yaralanıp, kaldırıldığı hastanede doktorların müdahalesine rağmen şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Uçar'ın (28) memleketi Hatay'ın Antakya ilçesinde baba evine acı haber ulaştı.

Şehidin acı haberi memleketine ulaştı!
Şehidin acı haberi memleketine ulaştı!
GİRİŞ 21.08.2019 21:56 GÜNCELLEME 21.08.2019 22:04
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Şehidin Akevler Mahallesi'ndeki baba evine gelen Antakya Kaymakamı Orhan Mardinli ve beraberindeki askeri heyet, acı haberi baba Haşim Uçar (76) ve anne Fatma Uçar'a (69) verdi.

 

 

Oğullarının şahadet haberini aldıktan sonra fenalaşan Uçar çiftine hazırda bekletilen sağlık ekibi müdahale etti. Şehidin baba evi ve sokağına Türk bayrakları asılırken, acı haberi öğrenen yakınları da taziye için eve akın etti.

Ailenin 7 çocuğundan biri ve bekar olduğu öğrenilen Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Uçar'ın cenazesinin, yarın öğle namazına müteakip düzenlenecek tören ile Antakya Şehitliği'nde defnedileceği bildirildi.

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • Ben 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • Zeynep 4 yıl önce Şikayet Et
    Şehidimize Allah rahmet, yakınlarına sabır versin
    Cevapla
  • Atmaca 4 yıl önce Şikayet Et
    Gs transferi falcao kadar konuşulmayacaksınız şehidim
    Cevapla
  • Muammer 4 yıl önce Şikayet Et
    Yasin i şerif 3 ihlas 3 fatiha 3 felak nas. Okyup tüm Şehitlerimize geride kalanlarına Allah dan yarattığı her şeyin zerresi başına çoğaltarak ruhlarına habedar etmesini talep ettim. Elimden gelen budur. Çok üzgünüm çook.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi
İsrail'den misilleme! "İran’ın saldırısı İsrail ve ABD’ye yaradı..."