Şehidin acı haberi Erzurum'a ulaştı

Şırnak'ın Silopi ilçesinde güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Muhammed Ferdi Güntekin'in acı haberi baba ocağı Erzurum'a ulaştı.

Şehidin acı haberi Erzurum'a ulaştı
Şehidin acı haberi Erzurum'a ulaştı
GİRİŞ 21.08.2019 22:01 GÜNCELLEME 21.08.2019 22:02
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Silopi'de Türkiye Petrolleri Anonim Şirketi (TPAO) çalışanlarının güvenliğini sağlamak amacıyla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince terör örgütü PKK'ya yönelik bölgede operasyon başlatıldı.

 

 

Operasyon sırasında bir grup terörist ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Çatışmada Uzman Çavuş Muhammed Ferdi Güntekin, 2 silah arkadaşıyla birlikte şehit olurken, 1 asker de yaralandı.

ACI HABER AİLESİNE ULAŞTI

Uzman Çavuş Muhammed Ferdi Güntekin'in acı haberi Erzurum'un merkez Palandöken ilçesindeki Hacı Salih Efendi Mahallesi, Özbilen Yapı Kooperatifi B Blok, 4'üncü katta oturan ailesine ulaştı.

 

 

Askeri yetkililer anne Nesrin Güntekin'e acı haberi verdi. Babasını yıllar önce kaybeden evli 1 çocuk babası şehit Muhammed Ferdi Güntekin'in eşi Ezgi Güntekin'in ise İzmir'de yaşadığı öğrenildi.

Şehit Güntekin'in bir erkek kardeşinin de kendisi gibi Uzman Çavuş olduğu ve aynı bölgede görev yaptığı öğrenilirken, 2 de kız kardeşinin bulunduğu bildirildi.



Acı haberi alan Güntekin'in annesi ile kız kardeşleri gözyaşlarına boğuldu. Şehit Güntekin, yarın Erzurum'da düzenlenen törenle toprağa verilecek.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • Atmaca 4 yıl önce Şikayet Et
    Allahim sen teröristi ve destekçilerini kahreyle perişan eyle.kayyumu eleştiren cehapeliler bu sizin eseriniz
    Cevapla
  • Hamit 4 yıl önce Şikayet Et
    Maide 32. Ayet sebepsiz yere kim bir insanı öldürürse tüm insanları öldürmüş gibidir. Hdp ve pkk destekçileri namaz kılıp oruç tutuyorsanız Allahın ayetine uyun sebebsiz yere insan öldürenlerin yanında olmayın.
    Cevapla
  • Deniz 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi