Ortalık savaş alanına döndü: Ölüler ve yaralılar var

Erzurum'un Horasan ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde iki grup arasında çıkan silahlı ve sopalı kavgada 2 kişi öldü, biri polis memuru 5 kişi yaralandı.

GİRİŞ 22.08.2019 02:51 GÜNCELLEME 22.08.2019 08:58
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, ilçede akşam Ö.K. ile H.Ç. ve B.K. arasında henüz belirlenemeyen nedenle yaşanan tartışma sonrası tarafların İlçe Emniyet Müdürlüğünde ifadesi alındı.

 

 

Birbirinden şikayetçi olmamaları üzerine serbest bırakılan bu kişilerin İlçe Emniyet Müdürlüğünden çıktıkları sırada dışarıda kendilerini bekleyen akrabaları arasında da tartışma yaşandı.

SİLAHLI VE SOPALI KAVGA

 

 

Kısa sürede silahlı ve sopalı kavgaya dönüşen olayda Yavuz K, Erol K, Ö.K, Y.K, Y.U. ve E.K. ile kavgayı ayırmaya çalışan polis memuru Mustafa Metin Üstünkardeşler yaralandı.

Diğer polislerin de müdahalesiyle yatıştırılan kavgada yaralananlardan Üstünkardeşler Erzurum il merkezindeki bir hastaneye, diğer yaralılar ise Horasan Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralılardan Yavuz K. ve Erol K, hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Polis memuru Üstünkardeşler'in karın ve omzuna isabet eden kurşunlarla yaralandığı kavgada, İlçe Emniyet Müdürlüğü binası ve sivil bir polis aracına da mermi isabet etti.

ÖNLEM ALINDI

Olay nedeniyle bölgeye, aralarında özel harekat polislerinin de bulunduğu çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Gelen polis ekipleri çevrede önlem aldı, olay yeri incelemesi yaptı. Ekiplerce İlçe Emniyet Müdürlüğü yakınında bulunan çok sayıda mermi kovanına incelenmek üzere el konuldu.

Olaya ilişkin soruşturma sürdürülüyor.

YORUMLAR 11
  • emniyet önü 4 yıl önce Şikayet Et
    emniyet önünde bekleyen akrabaların, şahıslar emniyette iken dağıtılmaları gerekirdi. polis memurları bu gibi olayların çıkabileceğini tahmin edip, kalabalığı dağıtması lazımdı.
    Cevapla
  • Sis Dağı 4 yıl önce Şikayet Et
    Böyle durumda polise vurma yetkisi verilmesi şart. Elinde hedef gözeterek silah tutan adamı polis vurabilecek arkadaş. Böyle bir yetkisi olmayınca eli kolu bağlı kalıyor. Bu bir caydırıcılıktır. Bir çok ülkede elinde silah olsa orada görevli güvenlik güçleri o şahsı vururlar. Böyle durumlarda polisimizin de vur yetkisi olmalı diye düşünüyorum.
    Cevapla
  • izmir-doğru söyler 4 yıl önce Şikayet Et
    adam hasımını emniyet müdürlüğün önünde vurmuş kapıya 2 metre mesafe etrafda sivil polis veya normal polis yokmu bu binaların etrafında güvenlik çemberi devamlı olmalı saldırı olsa ne olacak izmir adliyesindeki terör saldırısında trafik polisi fethi sekin şehit olmuştu ancak koskoca izmir adliyesi nasıl korunuyor.trafik polisi tek başına mücadele ediyor teröristin biri elini kolunu sallayarak kaçıyor.etrafda 50 tane polis koruması gerekirken 3-4 tane polis koruyor içerde 100 tane polis var ama dışardaki olaydan haberleri yok
    Cevapla
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Toplumca bir cinnet hali geçiriyoruz. Aile kavgaları gerçekten toplumsal bir yaraya dönüşmüş vaziyette neredeyse hemen hemen her gün ölümlü bir aile kavgası yaşanıyor. Ailelerimize neler oluyor?
    Cevapla
  • ercan turan 4 yıl önce Şikayet Et
    BU NE KEPAZELİK BE BU ÜLKE nereye gidiyor cahiller ordusu her gün bu tür haberler bıktık be
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'e silah sevkiyatı kararı ABD'yi karıştırdı: Biden görevden alınsın
Uzmanlar inceledi! İşte yeni müfredat gerçekleri