Emine Bulut'un son anlarını çeken kişi hakkında karar verildi

Kırıkkale’de boşandığı eşi tarafından öldürülen Emine Bulut’un bıçaklandıktan sonraki şiddet içeren görüntüsünü çekip sosyal medyada paylaştıktan sonra gözaltına alınan 19 yaşındaki genç, serbest bırakıldı.

Emine Bulut'un son anlarını çeken kişi hakkında karar verildi
Emine Bulut'un son anlarını çeken kişi hakkında karar verildi
GİRİŞ 24.08.2019 17:11 GÜNCELLEME 24.08.2019 17:38
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Kırıkkale’de, 18 Ağustos Pazar günü Menderes Caddesi üzerinde bir restoranda Fedai Varan (43) eski eşi Emine Bulut’u (38) 10 yaşındaki kızı F.B.V.’nin yanında bıçaklamıştı. Cep telefonu ile şiddet içerikli görüntünün çekilmesi hakkında Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

 

 

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan araştırma sonrasında görüntüyü çekip, sosyal medya hesabından paylaşan B.Y. (19) tespit edildi. Dün akşam saatlerinde emniyete götürülen B.Y., alınan ifadesinin ardından savcılık tarafından emniyetten serbest bırakıldı. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 27
  • düşünen insan 4 yıl önce Şikayet Et
    Çözüm; Allah ın emir ve yasaklarına uymaktır. Bunun dışındaki tüm çözümler insanlığa acı ve gözyaşı dışında bir şeyler getirmeyecektir.Çol daha kötüleri malesef kaçınılmaz...
    Cevapla
  • Jemand 4 yıl önce Şikayet Et
    Idam istiyoruz
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Çekimi yapana kızmıyorum bu sayede bir çok insan "insanlık" sorgulaması yaptı. Görünütler de hadise de oldukça sarstı tüm ülkeyi. Lakin orada durup da kadıncağızın kesiğine tampon yapmayanları kınıyorum. Kader elbette haktır ancak en azından kurtarmak, kadıncağızı sakinleştirmek ve ilgili, alakadar olmak hele hele oyavrucağı sakinleştirmek için bir şeyler yapılabilirdi. Kimsesizce öldü bir kadın içini yakıyor insanın.
    Cevapla
  • Musti. 4 yıl önce Şikayet Et
    İdam olmadığı sürece bunlar düzelmez
    Cevapla
  • Halk 4 yıl önce Şikayet Et
    19 yaşında çocuk falan değil!!! Evlendirsen hayır demez ben adam oldum der. Ama adam olamamışsın oğlum sen bir takoz olmuşsun!Sen katilden daha canı vahşi bir mal'sın! Deli kanlı derler yaşa hiç bir şey yapamıyorsan polisi ambulansı ara.... O yavruya sahip çık bir bişey yap.. Sandalye fırlat ...Birşey yap yani hayvan olma bu soylediklerimi yapmak insanlık emaresidir. Sen hayvanlık emaresi göstermişsin. Adamım diye gezme ortalıkta!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hasan Öztürk'ten dikkat çeken Cumhur İttifakı yazısı
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı