Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize'de toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul'u sel bastı beyefendi tatilde, daha dün bir bugün iki. Ben başbakanlığımda da cumhurbaşkanlığımda da böyle tatil yapamadım." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki
GİRİŞ 24.08.2019 18:21 GÜNCELLEME 24.08.2019 20:00
Bu Habere 75 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de toplu açılış töreninde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

Rize-Artvin Havalimanı 1,5 yıl içerisinde hizmete alınacak.

Geçtiğimiz 17 yılda Rize'de 18  katrilyon liralık yatırım gerçekleştirdik. İhale sürecinin tamamlanmasının ardından Rize'ye şehir hastanesi yapacağız.

Türkiye Doğu Akdeniz'de hem kendi menfaatlerini hem de KKTC'li kardeşlerinin haklarını korumanın peşinde.

Terör örgütleriyle mücadeleden, Doğu Akdeniz'deki haklarımızın korunmasına kadar karşımızdakilerin yanında saf tutuyorlar. Araştırma ve sondaj gemilerimiz bölgede belirlediğimiz alanlarda çalışmalarını sürdürüyorlar.

"KAPIMIZDA SIRAYA GİRECEKLER"

Enerji demek güç demektir. Türkiye jeopolilitik askeri gücünün ekonomik gücüyle tahkim ettiğinde önümüzde kimse duramaz.

Doğu Akdeniz'de petrol veya doğal gaz bulduğumuzda, bugün ülkemize karşı ileri geri konuşanların hepsi kapımızda sıraya girecek.

"BUNLARIN GÖZLERİ KÖR OLMUŞ"

Terör örgütlerinin temsilcileriyle düşüp kalkmaktan bunların gözleri de kör olmuş. Bay Kemal sana Türk bayrağını da öğreteceğiz.

Milletimiz bunların gerçek yüzünü gördükçe taşlar yerine oturmaya başlayacaktır. Şehir yönetmek ülke yönetmek başka işe benzemez. 17 yıllık iktidarımızın her anında yönetimde olan arkadaşlarımızı bu hassasiyetle seçtik.

Şehir yönetmek, ülke yönetmek başka bir işe benzemez. Şayet milletinizle insanlarınızla derin bir gönül bağınız yoksa yönetmeniz için size emanet edilen güç, sizi zehirler. Şu anda CHP'nin yönetimine geçen pek çok belediyede işte bu zehirlenme yaşanıyor. Biz AK Parti olarak 17 yıllık iktidarımızın her anında görev verdiğimiz her bir arkadaşımızı en çok işte bu konuda ikaz ettik, takip ettik, gerektiğinde de müdahale etti.

Bakanında milletvekiline, teşkilat yöneticisinden belediye başkanına kadar tüm arkadaşlarımızı bu hassasiyetle seçtik ve gerektiğinde değişikliğe gittik. İdeolojik olarak CHP'ye oy veren kimi il ve ilçeleri bir kenara bırakarak söylüyorum, çünkü bunlar artık umutsuz vakadır. Milletimizin hizmet beklentisiyle yöneldiği CHP belediye başkanlarının neredeyse tamamı, gerçek yüzlerini gösterdiler. Dertlerinin hizmet etmek, eser kazandırmak, milletin gönlüne dokunmak değil kendi kişisel ve ideolojik iktidarlarını inşa etmek olduğu attıkları her adımla ortaya çıktı.

"BEYEFENDİ TATİLDE"

İstanbul'u sel bastı, beyefendi tatilde. Daha dün bir bugün iki, ben başbakanlığımda da cumhurbaşkanlığımda da böyle tatil yapmadım. Kimi şehrini sel götürürken güneşli beldelerde tatil yaptı kimi kimsesiz çocukları sokağa attı. İşte bakıyorsunuz Kandil'de öldürülen bir yavru, öbür yavruyu da işte belediyenin içinde hapsediyorlar. Anne kapıda ne yapıyor? 'Evladım verilene kadar buradan ayrılmayacağım' diyor.

Kimi belediyeyi ailesinin mülkü sanarak kaynakları peşkeş çekmeye çalıştı, kimi millete kabadayılığa yeltendi. Kimi insanımızın mukaddes değerlerine savaş açtı. Kimi milli bünyemizi dinamitleyen her türlü ahlaksızlığa sahip çıktı. Kimi şimdiden teslim bayrağını çekerek, dönem bitene kadar hiç bir iş yapmayacağını ilan etti. Böyle bir siyaset anlayışını biz kabul etmiyoruz.

KAYYUM ATAMASI

Teröre kim prim verirse karşısında bizi bulacaktır. Önümüzdeki dönemde aynı hassasiyetle takibimizi, gerektiğinde irademizi ortaya koymaya devam edeceğiz. Belediyeleri milletimize ve şehirlerimize hizmet dışında bir amaçla kullanan herkes, aynı akıbete uğramaya mahkumdur.

İnşallah bir sonraki seçimde Türkiye'nin istisnasız tüm şehirlerini yıkım değil inşa belediyeciliğiyle tanıştıracağız.

 

 

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 75
  • vatan severoomklnmj 4 yıl önce Şikayet Et
    RTE RTE RTE cansin
    Cevapla
  • Ereno 4 yıl önce Şikayet Et
    Tatil hakkınız Tabii , Başkanım Türkiye’nin Acil Yolsuzlukla mücadele yasası Ve Siyasi etik yasasına İhtiyacı Var ... Meclis’te yasa tasarısı kabul edilsin Artık lütfen...
    Cevapla
  • Ummet 4 yıl önce Şikayet Et
    Başkanım her zaman yanındayız.
    Cevapla
  • 123456 4 yıl önce Şikayet Et
    Dünya'nın hiçbiryerinde İmamoğlu gibi birine siyaset yaptırmazlardı canlı yayın öncesi yaptığı rezillikten sonra. Diğerine de gazetecilik. Ama sırf Erdoğan düşmanlığından bunların gözü kör olmuş. 2-3 yaşında egosunu kazanmaya çalışan çocuk gibiler. Allah ıslah etsin ne diyelim.
    Cevapla
  • RTE 4 yıl önce Şikayet Et
    Reis! herkes onun ne mal olduğunu biliyorda konuşmuyor... Bırakın adam tatil yapsında biraz düşünmek için boş vakit bulsun insanları nasıl taklaya getiririm diye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünyada en beğenilen havalimanları! İstanbul Havalimanı da listede yerini aldı...
Türkiye için önemli fırsat! Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretine çevrildi