Binbaşı Ali Demir, Ankara'da toprağa verildi

Balıkesir'de katıldığı yol koşusunda kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Jandarma Binbaşı Ali Demir'in (49) cenazesi, Ankara'da kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

GİRİŞ 09.09.2019 14:48 GÜNCELLEME 09.09.2019 15:08
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürü Binbaşı Ali Demir, dün Balıkesir'de 11'incisi düzenlenen İsmail Akçay Yol Koşusu'nda kalp krizi geçirdi. Evli ve 3 çocuk babası Demir, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Demir'in cenazesi, Balıkesir'de düzenlenen törenin ardından dün akşam Ankara'ya gönderildi. Binbaşı Demir için bugün Sincan ilçesindeki Cimşit Camii'nde de askeri tören düzenlendi. Törene, Demir'in ailesi ve yakınları ile Ankara İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ünsal Bulut, Sincan Kaymakamı Abdullah Küçük ve askeri personel katıldı. Binbaşı Demir'in cenazesi, öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Sincan Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

 

 

YORUMLAR 3
  • İZZET 4 yıl önce Şikayet Et
    O Kadar iyi adamdin ki komutanım halen çarşı iznimde cebine koyduğun harçlığı unutmayacağım mekanın cennet olsun Rabbim Ailene sabir versin Melek Adam 2015-
    Cevapla
  • Saracen 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah Rahmet eylesin
    Cevapla
  • 051 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi