HDP'li Belediye Başkanı yerine atanan Mesut Tabakçıoğlu kimdir? Biyografisi...

Erzurum'un HDP'li Karayazı Belediye Başkanı Melike Göksu'nun hapis cezası alması sonrası belediyeye kayyum ataması yapıldı. Belediyeye kayyum olarak Karayazı Kaymakamı Mesut Tabakçıoğlu atandı. Peki Melike Göksu'nun yerine atanan Mesut Tabakçıoğlu kimdir? İşte Mesut Tabakçıoğlu'nun biyografisi...

HDP'li Belediye Başkanı yerine atanan Mesut Tabakçıoğlu kimdir? Biyografisi...
HDP'li Belediye Başkanı yerine atanan Mesut Tabakçıoğlu kimdir? Biyografisi...
GİRİŞ 18.09.2019 11:10 GÜNCELLEME 18.09.2019 11:10

Mesut Tabakçıoğlu 1983 senesinde Adıyaman’ın Besni İlçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Besni’de tamamladı. 2006 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi ve Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. 2013 yılında İngiltere’de yüksek lisans öğrenimini tamamladı. 

2011 yılında Şanlıurfa Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Çankırı İli Yapraklı İlçesi ve Burdur İli Ağlasun İlçesinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı. Sırasıyla Yozgat - Çekerek Kaymakamı, Karaman – Ermenek Kaymakamı, Tokat Başçiftlik Kaymakamı iken 07.08.2019 tarihli ve 2019/268 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile ilçemize atandı.

Son olarak Erzurum'un HDP'li Karayazı Belediye Başkanı Melike Göksu'nun hapis cezası alması sonrası belediyeye kayyum ataması yapıldı. Belediyeye kayyum olarak Karayazı Kaymakamı Mesut Tabakçıoğlu atadı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!
Ahmet Mahmut Ünlü'nün İsmailağa Cemaati'yle tüm ilişiği kesildi!