Artvin’de ‘Modern iletişim’ semineri düzenlendi

Diyanet İşleri Başkanlığı Artvin İl Müftüsü Hasan Güneş riyasetinde ve Camiler Haftası nedeniyle, ‘Hitabette Modern İletişim’ konulu bir konferans gerçekleşti.

Artvin’de ‘Modern iletişim’ semineri düzenlendi
Artvin’de ‘Modern iletişim’ semineri düzenlendi
GİRİŞ 03.10.2019 15:46 GÜNCELLEME 03.10.2019 15:47

Analiz Uzmanı Taner Akkuş’un konuşmacı olarak katıldığı programda hitabet sanatı ile modern iletişim ele alındı.

 

 

“Türkiye’nin en genç kanaat önderi ünvanını alan ve Ülkenin önde gelen bazı ailelerine siyasi danışmanlık yapan Taner Akkuş, Türkiye’de ilk olan nefesten kimlik analizi, boşanma öncesi arabuluculuk, evlilik öncesi eğitim, empatiye davet, öfke ile sinir ayrımı ve beyin resetleme gibi önemli birçok projelere imza attı.”

 

 

KILIÇTAN KESKİN CÜMLELER YERİNE, PAMUKTAN BİLE YUMUŞAK BİR DİL KULLANMALIYIZ

Camilere daveti kolaylaştırabilen ve hitabette sürdürülebilir iletişimi sağlayabilecek önemli bazı metotlar aktaran Analiz uzmanı Taner Akkuş, bir yakınınızdan su isterken mesela ‘bana bir bardak su verir misin?’ yerine, ‘bir bardak su olsa da birlikte içsek’ demek daha güzel olur dedi. 

Başka bir denklemde, ‘günah işlemeye devam edersen eğer Allah sana çok kızar’ yerine, ‘günah işlemeyi bırakırsan eğer Allah seni dahada çok sever’ demek her zaman farkındalık oluşturur ve doğrudan gönüllere dokunur diyen Akkuş sözlerini şöyle tamamladı:’Din görevlileri bu toplumu inşa etmede öncü bir rol oynar. Üstlenilen bu mukaddes görevlerinde sorumlulukları da çok büyük şüphesiz!.. Bu vesileyle kendilerine Allahtan dayanma gücü, özel ve sosyal hayatlarında da huzur ve başarılar diliyorum’ dedi.

GELİŞEN ÇAĞIMIZA GÖRE KENDİMİZİ DAİMA YENİLİYORUZ

Programın ev sahibi Müftü Güneş:’gelişen çağımıza göre Din görevlileri olarak bizler de toplumumuzun temel değerlerini esas alarak, özelliklede genç ve yeni nesili Camilerimize davet edebilme açısından ve toplum ile iletişim anlamında kendimizi daima yeniliyoruz. Bu vesileyle bizlere bilgi ve tecrübelerini aktararak farkındalık oluşturan Taner Akkuş kardeşimize ve katılım sağlayan tüm yöneticilerimize çok teşekkür ederim’ dedi.

Program, Artvin İl Müftüsü Hasan Güneş’in Analiz uzmanı Taner Akkuş’a plaket ve hediye takdimi ile son buldu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!