Milli Savunma Bakanlığı mesajı verdi: Hazırız

Milli Savunma Bakanlığı, Twitter'dan yaptığı paylaşımda "TSK vatanımızın bütünlüğüne, devletimizin bekasına, 82 milyon vatandaşımızın huzur/güvenliğine yönelik tehdit/tehlike oluşturan tüm terör örgütlerine karşı asil milletimizin sevgisi, güveni ve duasından aldığı güçle ve “Ölürsem şehit kalırsam gazi” anlayışıyla mücadeleye hazırdır" ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 08.10.2019 00:30 GÜNCELLEME 08.10.2019 01:13
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığı, Fırat'ın doğusuna yönelik gerçekleştirilmesi planlanan operasyona yönelik hazırlıkları sürerken dikkat çeken bir paylaşım geldi.

 

Bakanlığın, Twitter hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"TSK vatanımızın bütünlüğüne, devletimizin bekasına, 82 milyon vatandaşımızın huzur/güvenliğine yönelik tehdit/tehlike oluşturan tüm terör örgütlerine karşı asil milletimizin sevgisi, güveni ve duasından aldığı güçle ve “Ölürsem şehit kalırsam gazi” anlayışıyla mücadeleye hazırdır"

Bakanlığın paylaşımı kısa sürede binlerce retweet ve beğeni aldı.

"TÜM HAZIRLIKLAR TAMAMLANMIŞTIR"

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan bir başka açıklamada ise harekât için tüm hazırlıkların tamamlandığı vurgulandı. Açıklamada, "Bölgemizin istikrar ve huzuruna katkı sağlayarak Suriyelilerin güvenli bir yaşama kavuşabilmesi için Güvenli Bölge/Barış koridoru kurulması zaruridir. TSK, sınırlarımızda terör koridoru oluşturulmasına asla müsamaha göstermeyecektir. Harekât için tüm hazırlıklar tamamlanmıştır." ifadeleri kullanıldı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 14
  • aliço 38 4 yıl önce Şikayet Et
    Bende gözlerimin bozukluğundan askere alınmadım :.( ama silah sıkamazsamda askerimin botunu da boyarım yemeğinide yaparım ütüsünüde RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN EY ŞANLI ORDU EY ŞANLI ASKER
    Cevapla
  • Kazım 4 yıl önce Şikayet Et
    Arkanızdayız paşam... Allah gazamızı mübarek eylesin..
    Cevapla
  • Burhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Cenab-ı Hak asırlarca İslam'a bayraktarlık ve sancaktarlık yapmış olan bu milletin kahraman ordusuna kuvvet, dirayet, salabet ve dayanıklılık nasip eylesin. Bu ordu Kur'anın ve İman'ın muhafızı olan kılıcı ve arslanıdır. Allah elleri kınalı ağızları dualı ve kalbi imanlı askerlerimizi muhafaza eylesin amin.
    Cevapla
  • realite 4 yıl önce Şikayet Et
    TSK, yaşım 45 beni de belli bir dönem eğitime tabi tutun. Ben de şunu diyebileyim. ölürsem şehit kalırsam gaziyim. bu memleketin evlatları asla bitmez. Cennetteki en büyük ordu Müslüman Türk ordusudur.
    Cevapla
  • karabatak 4 yıl önce Şikayet Et
    Zafer inananlarındır İstanbul Büyükşehir Belediye logosundan Cami Resmini Kaldır Sonra da bize ne oldu de ne olacak Allah sizi uyarıyor yer sallanıyor eski halinize dönün diyor ne işin var senin pkk lı belediye başkanlarının yanın da
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi