İsrail açık çık itiraf etti! PKK'ya ikinci İsrail'i kurduracaklardı

Haber7 yazarı Taha Dağlı, İsrail'in Suriye'de terör örgütlerini maşa olarak kullanarak elde etmek istedikleri hakkında önemli bir yazı kaleme aldı.

İsrail açık çık itiraf etti! PKK'ya ikinci İsrail'i kurduracaklardı
İsrail açık çık itiraf etti! PKK'ya ikinci İsrail'i kurduracaklardı
GİRİŞ 08.10.2019 13:15 GÜNCELLEME 08.10.2019 18:35
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Taha DAĞLI/Haber7

 

 

Mesele çok açık. Suriye’nin kuzeyinde, tam da bizim operasyona hazırlandığımız Fırat’ın doğusunda PKK’ya terör devleti kurduracaklardı, o terör devletinin adı da “ikinci İsrail” olacaktı.

Bu hesap bozulunca deliye döndüler. Ve tüm bunları resmen kendi ağızlarıyla itiraf etmeye başladılar.

 

 

ABD Başkanı Trump PKK teröristlerini ortada bırakınca, tepki çok ama çok sert oldu
Amerika’daki Siyonist lobi ayağa kalktı.

Senatör Lindsay Graham gibi evanjelistlerin ağır topları Türkiye’ye meydan okumaya başladı.

Trump’ın rakibi Demokratlar da, partisi Cumhuriyetçiler de fena halde öfkelendi.

2016 Kasım ayında başkanlık koltuğuna oturan Trump, İsrail için canını dişine takan faaliyetlere imza attı. Mesela kendinden önceki hiçbir başkanın yapmadığını yapıp, Kudüs’ü yasa dışı şekilde İsrail’in başkenti ilan etti.

Suriye’nin Golan tepelerinin İsrail haritasına dahil edilmesini kabul etti.
Yüzyılın anlaşması diye adlandırılan Siyonist projenin mimarlığına soyundu.

Ama aynı Trump, Suriye’den askerlerini çekip, Türkiye’nin operasyonunun önünü açınca İsrailliler külahları değişti. Çünkü işin ucu Siyonistlerin PKK projesine dokunmuştu.

Mossad’ın eski başkan yardımcısı Ben Barak, PKK teröristlerini ortada bırakan Amerika Başkanı için “Trump, Obama’yı özlememiz için her şeyi yapıyor” dedi.

İsrail’in ırkçı parti liderlerinden eski eğitim Bakanı Naftali Bennet, Türkiye’nin Fırat’ın doğusuna yönelik operasyonlarına ilişkin PKK’nın yanında olduklarına dair bir paylaşım yaptı.

Naftali Bennett PKK teröristlerini kast ederek, “şu anda biz İsrailliler, acımasız bir Türk saldırısı altında olan Kürtler için dua ediyoruz” dedi.

Bennett, Trump’a tepki göstermeyi de ihmal etmedi, “Amerika’ya bel bağlamayalım” mesajı vererek,

“İsrail için ders basittir, İsrail her zaman kendisini kendi başına savunacak. Devletimizin kaderini asla, büyük dostumuz ABD de dahil olmak üzere başkalarının ellerine bırakmamalıyız” ifadelerini kullandı.

İsrailli çok sayıda akademisyen, gazeteci ve yorumcu da dünden bu yana televizyonlarda “Trump, PKK’yı yüz üstü bıraktı, Türkiye’nin önünü açtı” şeklinde tepkiler veriyor.

Çünkü bugün girmeye hazırlandığımız Fırat’ın doğusu ve orada imha etmeye uğraştığımız PKK teröristleri, siyonistler için bambaşka bir şey ifade ediyor.

Bunu en net şekilde üst düzey bir Pentagon yetkilisi açıkladı.
İsmini vermeyen ABD Ulusal Güvenlik Konseyi üyesi Amerikalı yetkili Newsweek dergisine verdiği röportajda, Trump’ın çekilme kararı sonrası yüz üstü bırakılan PKK teröristlerini neden desteklerini anlattı.

 Amerikalı yetkili, “eğer size karşı dürüst olmam gerekirse, ABD'nin Türkiye, Suriye ve Irak'ta Kürt Ulus devletini desteklemesi daha doğru olurdu. Böylelikle bölgede ikinci bir İsrail ihdas edilirdi" dedi.

Amerikalı yetkilinin Kürt Ulus Devletinden kastı, PKK teröristlerine kurmayı planladıkları terör devleti.
Söz konusu terör devletinin sınırlarını da veriyor, “Türkiye, Suriye ve Irak” diyor.

 

YORUMLAR 22
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    bir gün abd ve israil yok olacaktır
    Cevapla
  • Evad ı Fatihan 4 yıl önce Şikayet Et
    Yakında İsrail de çöp olacak inşallah
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    dönemin abd başkanı israile verilecek yardımı askıya aldığında 1 hafta beyaz sarayın telefonları kilitlemiş terörist devletin bobileri
    Cevapla
  • murad 4 yıl önce Şikayet Et
    israil için kürtler asla değerli değildir nihayetinde siyonist yahudiler asla bir müslümanı gerçek dost olarak algılamazlar.abd ise siyonistlerin bedava taşeronluğunu yapan enayi devleti olmaktan bıkmış olmalı.Türkiye yedi yıldır misafir ettiği mültecilerin HUZURLU BİR ŞEKİLDE EVLERİNE DÖNMESİ İÇİN onurlu ve cesur bir devlete yakışan davranışı sergiliyor.Siyonistin hesabı Türkleri görene kadardır.
    Cevapla
  • ginolu 4 yıl önce Şikayet Et
    her tarafımız sülüklerle iki yüzlülerle doluyken biz hala iç siyastte çatışma halindeysek bilinki bu dış güçlerin ülkemizdeki emellerinin parçasıdır biz millet olarak dik duralım reise destek verelim herşey çok güzel olacak allahın izniyle bu ikiyüzlü tohumlarda içimzdeki mankurtlarda layığını bulacak rabbim düşmanlarımızı kahrı perişan eylesin siyatemizi ekonmimizi savunma sanayımızı dünyan ilk on ülkesine dahil eylesin bu düşmanlarla ancak böyle savaşırız bizi kimse yenemez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şampiyonluk yarışı kızıştı! Düşme hattı alev aldı! Süper Lig'de son durum...
Borsa İstanbul'dan tarihi kapanış rekoru!