Türk Hekimleri Birliği'nden TTB'ye çok sert tepki

Barış Pınarı Harekatı sonrası Türk Tabipler Birliği'nin terör örgütü PKK ağzıyla konuşması ve teröristleri savunması büyük tepki çekti. Bu skandal açıklamanın ardından Türk Hekimleri Birliği, çok sert karşı bir açıklama yayınladı.

Türk Hekimleri Birliği'nden TTB'ye çok sert tepki
Türk Hekimleri Birliği'nden TTB'ye çok sert tepki
GİRİŞ 12.10.2019 11:19 GÜNCELLEME 12.10.2019 11:30

Barış Pınarı Harekatı sonrası Türk Tabipler Birliği'nin terör örgütü PKK'yı korumak adına yaptıkları açıklamanın ardından Türk Hekimler Birliği bu PKK zihniyetini çok sert bir şekilde eleştirdi.

 

 

                                                                                                                                            Barış Pınarı Harekatı ve TTB’nin açıklaması hakkında:

Türk Ordusu’nun kılıcı, biz hekimlerin neşteri işlevindedir; keserse şifa için keser!

 

 

Her fırsatta, ülkemize ve devletimize yönelik hain saldırıların yapıldığı, terör haşerelerinin sarmış olduğu bu bataklık, Şanlı Türk Ordusunun müdahalesi ile kuruyacaktır.

Terör şehirleri vuruyor, okulları yıkıyor; milyonlarca insanın öldüğü dünya savaşlarında bile korunan hastaneleri hedef alıyor. Bebekler ölüyor, çocuklar soluyor, anneler yitiyor, canımızdan can gidiyor.

TTB'ye hatırlatmak zorundayız ki: uluslararası sağlık durumu göstergelerinin başında anne, bebek ve çocuk ölümleri gelmektedir.

Bu topraklarda adaletin, demokrasinin ve barışının tesisi; yurt içinde ve yurt dışındaki terörist unsurlarının ve terör sevicilerinin haddini bilmesinden geçmektedir!

Emperyalist global kuvvetlerin uşaklığını yapan pkk ve uzantısı ypg'ye 30 bin tır silah teslim edilirken sesini çıkarmayan satılık zihniyetin, Yüce Türk milletinin ve Türk Devleti'nin kutlu mücadelesine dil uzatması bu zihniyetin neye hizmet ettiğinin açık göstergesidir.

Ülkesini ve milletini sevmediği tescilli bu güruh; emperyal maşaların uzantısı, sivillere saldıran cani örgütlere alkış tutmaktadır.

Yapılan son açıklamaları da göstermektedir ki; TTB terör örgütleriyle aynı çizgide ilerlemektedir. Aziz Türk Milletinin, şu anki TTB'yi böyle bilmesini ve açıklamalarına itibar etmemesini temenni ederiz.

Türk Hekimleri her zaman olduğu gibi mazlum ve masumların yaşam hakkı için teröre ve Suriye'nin toprak bütünlüğünün devamı için gerçekleştirilen ‘Barış Pınarı’ operasyonunda Türk Silahlı kuvvetlerinin yanındadır.

Allah ( c.c.) askerimizi ve güvenlik güçlerimizi korusun ve muzaffer eylesin.

       

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık