Ortalık bir anda karıştı! Polis köpekle müdahale etti

İstanbul, Sirkeci'de telefoncu dükkanı çalışanları ile müşterileri arasında kavga çıktı. Kavga sırasında kaçan müşteri, zabıta kulübesine sığındı. Müşteriyi kovalayan çalışanlar, zabıta kulübesinin camını kırdı. Yoldan tesadüfen geçen polis ekibi araçtan indirdiği köpekle kavga edenleri ayırdı.

Ortalık bir anda karıştı! Polis köpekle müdahale etti
Ortalık bir anda karıştı! Polis köpekle müdahale etti
GİRİŞ 12.10.2019 12:04 GÜNCELLEME 12.10.2019 12:08
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Olay, Fatih Sirkeci Hamidiye Caddesi üzerinde bir telefoncu dükkanında yaşandı.

İddiaya göre, satın aldığı telefonun çalıntı olduğunu öğrenen bir kişi telefonu, satın aldığı dükkana geri getirdi. Aralarında tartışma çıkan müşteri ile dükkan çalışanları kısa sürede kavgaya tutuştu.

Darp edilip dükkandan kaçan müşteri, sokaktaki Fatih Belediye zabıtasına ait kulübeye sığınarak yardım istedi. Koşarak gelen dükkan çalışanları, zabıta kulübesinin camını kırıp içerideki müşteriyi darp etmek istedi.

Bir süre saldırganlara engel olmaya çalışan zabıta, kulübeye sığınan kişiyi korumaya çalıştı.

Bu sırada yoldan tesadüfen geçerken kavgayı görüp duran polis ekibi, araçtan indirdiği köpekle saldırganları uzaklaştırdı.

Saldırıya uğrayan kişi de daha sonra zabıta aracına alınarak olay yerinden götürüldü.

 

 

YORUMLAR 6
  • tokatlı 4 yıl önce Şikayet Et
    oralar elden geçmeli çogu pkk yanlısı
    Cevapla
  • zfr 4 yıl önce Şikayet Et
    e çalıntıysa ne münakaşaya giriyorsun. söylersin kabul edip iade alırsa ne ala.. almazsa thh ve savcılık tüm vatandaşlara açıktır.
    Cevapla
  • iskenderpaşa 4 yıl önce Şikayet Et
    barış pınarı harekatı pkk sempatizanlarını azdırmış mileti hem kazıklıyorlar hemde çakallar gibi saldırıyorlar .polis sert önlem alsın bu eteklilere.
    Cevapla
  • HÜSEYİN 4 yıl önce Şikayet Et
    İşe bak Sen Müşteri çalıntı olan cep telefonunu iade etmeye çalışınca Darp ediliyor, neden ? Kendi ilgileri varda her halde ondan dır.
    Cevapla
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne diyeceğimi bilemiyorum. Bazı müşteriler telefon ucuz olsun da imei çalıntımı olmuş, olmamış umurlarında değil. Bazı satıcılar ise çalıntı imei telefonları yasal diye satıyorlar. Eğer olay birinci açıklamaya uyuyorsa satıcı, ikinci açılamaya uyuyorsa alıcı haklı. Başka ne denebilir ki?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den Batı Şeria'da kanlı baskın! Evi buldozerle yıktı, şehitlerin naaşlarını çaldı
Edanur'un ölümünde İBB çalışanı 4 kişiye gözaltı kararı