18 Ekim Anlamlı Cuma Mesajları! En çok paylaşılan mübarek Cuma günü sözleri

Sevdiklerinize yollayabileceğiniz anlamlı cuma mesajlarını sizler için derledik. 18 Ekim cuma mesajlarını sosyal medya hesaplarınızdan veya Whatsapp'tan paylaşabilirsiniz. Mübarek cuma gününü eşinizle, çocuklarınızla ve dostlarınızla kutlamak için hadisli resimli cuma mesajları haberimizin detayında...

18 Ekim Anlamlı Cuma Mesajları! En çok paylaşılan mübarek Cuma günü sözleri
18 Ekim Anlamlı Cuma Mesajları! En çok paylaşılan mübarek Cuma günü sözleri
GİRİŞ 18.10.2019 09:19 GÜNCELLEME 18.10.2019 09:34

Sevdiklerinize gönderebileceğiniz anlamlı cuma mesajlarını sizler için derledik. 18 Ekim cuma mesajlarını sosyal medya hesaplarınızdan veya Whatsapp'tan paylaşabilirsiniz. Müslümanlar için en hayırlı günlerin başında gelen Cuma günleri dualarla, ibadetlerle karşılanır. Bugün en çok "Güzellikler içinizi aydınlatsın, yüzünüzden ve yüreğinizden tebessüm eksilmesin. Rabbim, sevdiği kullarından eylesin sizleri ve tabi ki bizleri. Hayırlı cumalar dilerim." sözleri paylaşılır. Mübarek cuma gününü eşinizle, çocuklarınızla ve dostlarınızla kutlamak için hadisli resimli cuma mesajları haberimizin detayında bulabilirsiniz. 

 

CUMA MESAJLARI

Cumanız mübarek dualarınız kabul olsun. Rabbim nice cumalara ermeyi nasip eylesin.

 

Allah'ım rızkımıza bolluk, kalbimize ferahlık, ömrümüze bereket ver! Amin. Cumanız mübarek olsun…

Cuma namazınızı Allah kabul etsin. Ettiğiniz duaları Rabbim kabul etsin. Cumanız mübarek olsun.

Üzerine güneş doğan en hayırlı gün cuma günüdür. Âdem o gün yaratıldı, o gün cennete konuldu ve yine o gün cennetten çıkarıldı. Cumanız mübarek olsun.

Makbul, dua ve tövbelerimizi kabul, sağlığımızı daim, kazancımızı bereketli, kalplerimizi ve evlerimizi huzurla doldursun İnşallah. Hayırlı cumalar dilerim.

İmkanların bittiği yerde iman vardır, derdin ne kadar büyük olursa olsun” derdinden büyük Allah vardır. Hayırlı Cumalar.

Hayırlı Cumalar. Rabbim, sevginle dopdolu yüreklerle sana kavuşmayı ve sevdiklerimizle sonsuzlukta buluşmayı nasip eyle, amin.

Çıkarsa kalbinde yara, Yaradan dönüştürür bunu bir gün hayra, sen sabretmesini bilirsen; Yaradan düşürmez seni dara. Kaldır başını semaya, aç ellerini mevlaya. Sen istemesini bilirsen, mevla cevap verir duaya. Cuma günümüz mübarek olsun.

Hayırlı cumalar. Ey Rabbim! Evimizden bereketi, dilimizden duayı, kalbimizden senin ve Resulünün sevgisini eksik etme. Dualarımızı kabul, ömrümüzü nurlu kıl. Amin. 

Kalbimiz imana, gönlümüz İslama, dilimiz Kur’ana, kulağımız ezana, gözümüz nura, evimiz huzurlu Ve neşeli olsun. Amin. Hayırlı Cumalar olsun.

Allah’ın nuruyla, ümmetini selamlayan gül yüzlü nur Peygamberin (sav) şefaati üzerinize olsun. Hayırlı Cumalar.

Cuma günü günah işlemeden selâmetle geçerse, diğer günler de selâmetle geçer.. Allah Cumamızı ve ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah

Melekler daima duacınız olsun… Yüreğiniz ferah, ilhamınız bol olsun… Sevgili Peygamberimiz, şefaatçiniz olsun… Cumanız mübarek olsun…

Hayırlı cumalar dilerim. Ettiğin her dua derdine deva, sağlığına şifa, gözünе nur, gönlünе huzur, ailene ve sevdiklerine huzur getirsin. 

Rabbim'in nuruyla, ümmetini selamlayan gül yüzlü nur Peygamberimiz HZ. Muhammed (s.a.v) şefaati üzerimize olsun. Hayırlı Cumalar.

Allah karşınıza "yolunuzu aydınlatacak" kullar çıkmasını nasip etsin. Hayırlı cumalarınız olsun.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Binlerce kişinin emekliliği iptal ediliyor! Faiziyle geri ödeyecekler
MEB'den son dakika yeni müfredat açıklaması