Resmi açıklama! Aslı Erdoğan'ın sözlerine Türkiye'den cevap

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mustafa Safran, "Türklere okula başlar başlamaz Kürtlerden nefret edilmesi öğretiliyor" sözleriyle skandal bir açıklamada bulunan Türkiye düşmanı Aslı Erdoğan'a tepki gösterdi. Safran, "Tek kelimeyle zırva. Böyle zamanlar için parlatılmış bir zavallının zırvaları.Yazık" dedi.

Resmi açıklama! Aslı Erdoğan'ın sözlerine Türkiye'den cevap
Resmi açıklama! Aslı Erdoğan'ın sözlerine Türkiye'den cevap
GİRİŞ 26.10.2019 07:45 GÜNCELLEME 26.10.2019 09:54
Bu Habere 130 Yorum Yapılmış

Terör örgütü PKK'nın destekçisi olduğu gerekçesiyle kapatılan Özgür Gündem Gazetesi'nin yazarlarından Aslı Erdoğan, çirkin bir iftirada bulunarak kara propaganda yaptı. Belçika'da yayın yapan Le Soir gazetesine demeç veren Erdoğan, Türkiye düşmanlığını bir kez daha gözler önüne serdi.

 

AKIL TUTULMASI YAŞADI

Türkiye'nin aşırı bir milliyetçilik içerisinde yaşadığını iddia eden Aslı Erdoğan, "Türklere, okula başlar başlamaz Kürtlerden nefret edilmesinin öğretildiğini" söyleyerek akıl tutulması yaşadığını ortaya koydu.

 

MUSTAFA SAFRAN: BİR ZAVALLI'NIN ZIRVALARI

Aslı Erdoğan'ın bu hadsiz açıklamalarına Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mustafa Safran, Twitter'dan sert tepki gösterdi. Safran, "Türklerle Kürtler aynı okullara gidiyor, aynı dersleri işliyorlar. Sıra arkadaşlarına birbirlerinden nefret etmeyi mi öğretiyoruz yani? Tek kelimeyle zırva. Böyle zamanlar için parlatılmış bir zavallının zırvaları.Yazık" dedi.

YORUMLAR 130
  • Çavuş 4 yıl önce Şikayet Et
    Vay be bir sen eksiktin kadro yedeklerle tamamlanıyor, ABD ,AB,Nankör Araplar ve İran, bizdeki CHP =PKK seviciler heveslenmeyin O AYYILDIZ İLELEBET DALGALANACAK BİZDE SELAM VERECEGİZ.
    Cevapla
  • Kamal 4 yıl önce Şikayet Et
    Suc bizde konusturuyoruz hadi 4 . Murat devrinde soylesene bunu
    Cevapla
  • mert 4 yıl önce Şikayet Et
    bu yaratik halen ülkkemizde mi yasiyor?=
    Cevapla
  • muşlu 4 yıl önce Şikayet Et
    ırkçılık yalan hainlik kanına işlemiş ve yüzüne taşmış pisği patlayan logardan ne sizarsa bundanda o sızmış
    Cevapla
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    gardaş diline sağlık çok güzel ifade ettin.
    Cevapla
  • Cansu 4 yıl önce Şikayet Et
    Biz kürt öğretmenlerin Türklerle asla bir sorunumuz olmadığı gibi Türklerinde bizlerle hiçbir sorunu yok.Sorun batılı egemen güçlerin birlik ve beraberliğimize ve de tarih yapıcılık misyonumuza göz dikmesi.Solcuların bile yaşasın türk ve kürtlerin kardeşliği dediği bir coğrafyada malesef hainlerimiz de çok miktarda!
    Cevapla
  • 61KENARABENİ 4 yıl önce Şikayet Et
    Cansu hanım tek kelimeyle MÜKEMMEL bir yazı olmuş.Tebrik ediyorum.Benim dört tane yeğenim var kızkardeşimden , eniştem Kürt ve biz Trabzonluyuz. Ve yeğenlerim benim canım herşeyim onlar için ölürüm....
    Cevapla
  • Bekir 4 yıl önce Şikayet Et
    Cansu hanim yada hocam agziniza saglik allah her daim sizinle olsun bu kadar kisa ve oz anlatilmazdi bende bir turk olarak ayni kanidayim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!