Bakan Selçuk'tan Seçil öğretmenle ilgili açıklama!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında öğrencileriyle birlikte Türk bayrağıyla yaptığı gösteri sebebiyle terör örgütü sempatizanlarınca sosyal medyada tehdit edilen Şırnak'ın İdil ilçesinde görevli anaokulu öğretmeni Seçil Yıldız'a destek vererek, kendisine "yanınızdayız" mesajı iletti. Bakan Selçuk, Seçil öğretmeninin güvenliği için önlemlerin alındığını açıkladı.

Bakan Selçuk'tan Seçil öğretmenle ilgili açıklama!
Bakan Selçuk'tan Seçil öğretmenle ilgili açıklama!
GİRİŞ 03.11.2019 00:09 GÜNCELLEME 03.11.2019 00:09
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

İdil ilçesine bağlı Öğündük köyündeki okulda ana sınıfı öğretmenliği yapan Seçil Yıldız'ın, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında öğrencileriyle birlikte Türk bayrağıyla yaptığı gösteri, sosyal medyada paylaşıldıktan sonra beğeni aldı.

TERÖR YANDAŞLARININ HEDEFİ HALİNE GELDİ

Seçil öğretmen, "Hoş gelişler ola Mustafa Kemal Paşa" şarkısı eşliğindeki gösterinin paylaşılması sonrası sosyal medyada terör örgütü sempatizanlarının hedefi haline geldi.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, öğretmen Seçil Yıldız'la telefonda görüştü.

 

Görüşmede Seçil öğretmene destek mesajını ileten Bakan Selçuk, "Öğretmenim, 29 Ekim’de okul bahçesinde oluşturduğunuz güzel bir tablo karşısında rahatsız olanlar, Şırnaklı evlatlarımızın huzurundan, mutluluğundan rahatsız olanlardır. Güvenlik güçlerimiz bu kişileri en kısa sürede ortaya çıkarıp yargıya teslim edecektir, bundan hiç şüpheniz olmasın. Eğitim ailesi olarak her zaman yanınızdayız. Ailenize çok selam söyleyin." ifadesini kullandı.

Seçil Yıldız'ın da Bakan Selçuk'a desteklerinden dolayı teşekkür ettiği öğrenildi.

'GÜVENLİĞİ İÇİN ÖNLEMLER ALINDI'

Öte yandan olayla ilgili Twitter hesabından da bilgi paylaşan Bakan Selçuk, "Seçil öğretmenimizin güvenliği için gerekli önlemlerin alındığını bildirmek isterim. Ülkemizin herhangi bir coğrafyasında görev yapan her öğretmenimiz, Türkiye Cumhuriyeti'nin okullardaki temsilcisidir ve devletimizin koruması altındadır." değerlendirmesinde bulundu.

Sosyal medyada çok sayıda kişi de terör örgütü sempatizanlarına tepki göstererek, Seçil öğretmen için destek mesajı paylaştı.

YORUMLAR 24
  • koruma 4 yıl önce Şikayet Et
    Öğretmenleri koruma kanunu cıkartın. Ipini koparan veli veya öğrenci keyfine göre öğretmeni sikayet ediyor. Sanki anası babası cocuga hic bağırmamış hic vumamış da öğretmen bağįrıp vurunca cocuğun psikolojisi bozulmuş.
    Cevapla
  • mehmet57 4 yıl önce Şikayet Et
    yakalayın atın içeri, o hainleri olsun bitsin kimsenin yanına kar kalmasın yaptığı hainlik bu ülklede kim olursa olsun bayrağa saygı duymasyan derhal vatandaşlıktan çıkarılıp kovulsun bu avrupadaki hainler içinde geçerli orda pkk nın şakşaşçılığını yappanlar tespit edilp türkiyeye sokulmasın nasıl avrupa hemen deaş reröristlerini vatandaşlıktan çıkarıp kabul etmiyorsa bizde aynısını hem deaşlılar hem de pkk ypg liler için yapalım
    Cevapla
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen neyin kafasındasın af çıkacak atın içeri diyorsun
    Cevapla
  • İsmail72 4 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi sıra onu hedef gösterenlerde yakalanıp kan kusturulmalıdır
    Cevapla
  • Kemal 4 yıl önce Şikayet Et
    Olay iyice araştırilsin başka şeylerde çıkabilir altindan
    Cevapla
  • Hasan h 4 yıl önce Şikayet Et
    Nerede CHP Cumhuriyeti tehtit ediyor PKK hanı hanı Atatürkçülüğünuz niye öğretmene sahip cikmiyorsunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime 2 gün kala Milli Görüş Platformu'ndan 'İslambol' çağrısı: Bütün ümmet sevinecek
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı