Ahmet Altan'ın 'Selman' diye yazdığı koğuş arkadaşı bakın kim çıktı!

FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün medya yapılanmasına ilişkin ‘Anayasal düzeni yıkmaya teşebbüs’ suçundan ceza alan Ahmet Altan'ın tahliye olduktan sonra yazdığı ilk yazı dikkat çekmişti. Yazısında koğuş arkadaşlarını anlatan Ahmet Altan'ın 'Selman' diye açıkladığı ismin FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in yeğeni Selman Gülen olduğu ortaya çıktı.

Ahmet Altan'ın 'Selman' diye yazdığı koğuş arkadaşı bakın kim çıktı!
Ahmet Altan'ın 'Selman' diye yazdığı koğuş arkadaşı bakın kim çıktı!
GİRİŞ 12.11.2019 15:35 GÜNCELLEME 12.11.2019 15:53
Bu Habere 76 Yorum Yapılmış

FETÖ'nün medya yapılanması davasından ceza alan Ahmet Altan, tahliye olduktan sonra ilk yazısını K24'e yazdı. Altan yazısında koğuş arkadaşlarını anlattı.

 

 

Yazısında, ''Üç yıldan fazla bir zaman küçük bir hücrede iki mahkûmla birlikte kaldım, hiçbir suçları yoktu, söylediklerini kimse dinlemiyordu, defalarca suçsuz olduklarını anlatmalarına rağmen Silahlara Veda’daki yargıçlara benzeyen birileri tarafından mahkûm edildiler'' diyen Ahmet Altan, arkadaşının adının ''Selman'' olduğunu da aktardı.

Altan yazısında, "Binlerce masumu ve kâğıt flütüyle Selman’ı o duvarların ardında bırakmıştım" diye yazdı.

 

 

The Observer gazetesinde de İngilizce çevirisi yayınlanan yazıda Ahmet Altan’ın ''Selman'' diye bahsettiği ismin FETÖ lideri Fethullah Gülen’in yeğeni Selman Gülen olduğu anlaşıldı.

FETÖ organizasyonu Rumi Forum’un Başkanı Ali Yurtsever de Altan’ın yazısını paylaşarak, Selman Gülen ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Ali Yurtsever daha sonra FETÖ’cülerin tepkileri üzerine bu bilgiyi açık etmemesi için uyarıldı. Yurtsever bir süre sonra söz konusu paylaşımını sildi.

İşte o paylaşım: 

FETÖ'cü Önder Aytaç da Ali Yurtsever'e tepki göstererek, ''Ali Hocam bu kadar büyük hatayı ancak bu konuda fahiş hata eğitimi almakla yapabilirsin. Ne gerek var soyadına Allah aşkına. 2 yıl aynı hücrede birlikte kalan Ahmet Altan bilmiyor mu soyadını Selman Bey’in? O yazmamış da sen yazıyorsun yuh artık ya'' ifadelerini kullandı.

FETÖ'ye ait internet siteleri de söz konusu olayla ilgili ''Ahmet Altan’ın koğuş arkadaşı Selman kim'' başlıklı bir haber yapsa da bu haberler kaldırıldı.

İşte o paylaşım ve görseller: 

KAYNAK: ODATV
YORUMLAR 76
  • mahir 4 yıl önce Şikayet Et
    katışıksızhain
    Cevapla
  • yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    Selman lüks araçta kılık değiştirerek polisten kaçan fetöş ün öz yeğeni. BYLOCK kullanan yüzlerce görüşme kaydı olan ve terör örgütü üyeliğinde ceza yiyen .....
    Cevapla
  • yalnız kurt 4 yıl önce Şikayet Et
    Fetö ABD ve İsrail in kurduğu bir örgüttür, Bu örgütte hala sempati duyan, onun görüş ve düşüncelerine katılan kim varsa vatan haini ve kafirdir.
    Cevapla
  • belde 4 yıl önce Şikayet Et
    bu konuşan terör artıkları memleketin hem sağ hem de sol koluna zarar verdi. ne sağ sağa benziyor ne de sol sola benziyor. çoğunluk bukelamun gibi kendini gizliyor. kimse kendi değil şu an. bu da binbir surat insan anlamına geliyor. insan bu kadar nefsine eziyet etmez, hem kendini hem milleti kandırıyor birçokları.
    Cevapla
  • AHMET 4 yıl önce Şikayet Et
    merak etme Ahmet selmanın yanında sana yer acıldı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!