Yemin töreninde evlilik teklifi etti! Genç kız gözyaşlarını tutamadı

Çorum'lu Anıl Cafer Aralık (26), bedelli olarak vatani görevini yaptığı Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı'nda yemin töreni sırasında kız arkadaşı Bilay Çınar'a sürpriz evlilik teklifinde bulundu. Teklifi kabul eden genç kız, gözyaşlarını tutamadı.

Yemin töreninde evlilik teklifi etti! Genç kız gözyaşlarını tutamadı
Yemin töreninde evlilik teklifi etti! Genç kız gözyaşlarını tutamadı
GİRİŞ 14.12.2019 22:13 GÜNCELLEME 14.12.2019 22:13
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İl Jandarma Komutanlığı Hizmet Muhafız Bölüğü'ndeki törende komutanına tekmil veren asker Anıl Cafer Aralık, “Komutanım bir maruzatım var” diyerek, sıralarda oturan kız arkadaşı Bilay Çınar'a döndü, "İyi günde, kötü günde hastalıkta ve sağlıkta, darlıkta ve yoklukta" dizelerini sıraladı. Asker arkadaşlarının koro halinde tekrarladığı dizelerin ardından kız arkadaşına Türk bayrağı hediye eden asker, diz çökerek 'benimle evlenir misin' dedi. Gözyaşlarını tutamayan genç kız teklifi kabul etti. Kız arkadaşına yüzük takan asker, salondakiler tarafından alkışlandı. 

Anıl Cafer Aralık, Bilay Çınar'la bir düğünde tanıştıklarını belirterek, "Görür görmez aşık oldum. Daha sonra büyüklerimiz araya girdi. Aileler tanıştı ve kısa sürede büyük bir aşk doğdu. Ben bedelli er olarak vatani görevimi yerine getirdim. Yemin töreni olduğu gün komutanlarıma evlenme teklifi edeceğimi söyledim. Anlaşıyla karşıladılar ve evlenme teklifimi böylece birliğimde yapmış oldum” dedi. Bilay Çınar da "Uzun süreli ayrılığın ardından yemin törenine gitmiştim. Zaten çok heyecanlıydım. Bana bu sürprizi yaptığı için çok teşekkür ediyorum. Bütün sevenlerin mutlu olmasını istiyorum” diye konuştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 8
  • mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Gavurlara özene özene ne haller kaldık
    Cevapla
  • önkonyalı 4 yıl önce Şikayet Et
    iki gün askerlik yapacan onda da yaptığı harekete bak. kadın erkek eşit madem oda senin önünde diz çöksün bakalım. en güzel hareket kadın mani olmalıydı bence bu harekete.
    Cevapla
  • hidocan 4 yıl önce Şikayet Et
    artik bu ise diyanet el atmasi lazim her yerde bu kafir tarzi evlilik teklifi moda oldu tek kelimeyle rezillik, batida kadinin önünde egilerek evlilik teklifi yapanlar sonra kadinin yüzüne bakmiyor hatta karisi calismaz ise ben sana bakmam diyip bosuyor bunlarimi örnek aliyorsunuz, biz kadinimizin önün de iman gereği egilmeyiz ama el üstünde tutariz elimizden geldigince mutlu yasatmaya calisiriz hastalanincada yaninda oluruz her daim. bir defalik göstermelik diz çökmeyle kadina saygi duyulmus olunmuyor
    Cevapla
  • Olmadı 4 yıl önce Şikayet Et
    Erkek adamın öyle eğilmesi diz çökmesi zaten uygun değil onlar ecnebi âdetleri zaten. Asker kıyafetiyke daha berbat bir şey olmuş. Asker birtek allahın huzurunda eğilir, avradın değil. Ayıp yazık. Vah bize vah. Ne hallere düşürdüler bizi.
    Cevapla
  • tekir 4 yıl önce Şikayet Et
    Asker diz çökmez ! Askerliği de geçtik erkek adam diz çökmez ibadet dışında !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Açık kapı bıraktı