Emir geldi! Dev operasyon başladı! İşte ilk görüntüler

İçişleri Bakanlığınca Şırnak'ta "Kıran-9 Cudi Dağı", Hakkari'de "Kıran-10 Kazan Vadisi" operasyonları başlatıldı.

GİRİŞ 20.12.2019 09:04 GÜNCELLEME 20.12.2019 09:20
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Şırnak’ta başlatılan  Kıran-9 Cudi Dağı” operasyonuna Jandarma Özel Harekat, Polis Özel Harekat ve Güvenlik Korucuları timlerinden oluşan 1. 260 personel, Hakkari’de başlatılan Kıran-10 Kazan Vadisi operasyonuna JÖH, PÖH ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan 730 personel katılıyor

 

 

Bölücü terör örgütüne  yönelik yürütülen Kıran operasyonları, zorlu hava koşullarına rağmen tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda İçişler Bakanlığınca aynı anda 2 kritik bölgede daha binlerce personelin katılımıyla “Kıran”  operasyonları başlatıldı. 

ŞIRNAK’TA “KIRAN-9 CUDİ DAĞI

 

 

Şırnak’ta bölücü terör  örgütünün kış üslenmesine girmesini engellemek ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla Şırnak Jandarma Bölge Komutanlığınca “KIRAN-9 CUDİ DAĞI” Operasyonu başlatıldı. Operasyona, Şırnak Jandarma Bölge Komutanlığında görevli; Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat, Polis Özel Harekat ve Güvenlik Korucuları timlerinden oluşan (1.260) personel [(84) operasyonel tim] görev alıyor.

HAKKARİ ‘DE “KIRAN-10 KAZAN VADİSİ” OPERASYONU

Hakkari’de yine bölücü  terör örgütünün kış üslenmesine girmesini engellemek ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla Hakkari İl Jandarma Komutanlığınca “KIRAN-10 KAZAN VADİSİ” Operasyonu başladı.
Operasyona, Hakkari İl Jandarma Komutanlığı’nda görevli; Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat, Polis Özel Harekat ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan (730) personel görev alıyor. 

Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen KIRAN Operasyonları, kararlı bir şekilde başarı ile devam ediyor.

YORUMLAR 22
  • Ebu Talha 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımcınız olsun yiğitler...
    Cevapla
  • yalnız kurt 4 yıl önce Şikayet Et
    Kafirlere acımayın onlar Yahudi uşağı Allah Yardımcınız olsun
    Cevapla
  • MUTLU 4 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah Allah yardımcınız olsun
    Cevapla
  • 1071 4 yıl önce Şikayet Et
    hergün sizler için fetih sureleri okuyoruz Rabbim yar ve yardımcınız olsun Hazreti Hamzanın korkusuzlugunu versin size Yüce Yaradan aminnn
    Cevapla
  • Yorum 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımcımız olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu