Sağanak yağışın etkili olduğu Denizli'de yağmur sürecek mi? Denizli hava durumu

Son dakika haberi: Denizli'de sağanak yağış ve kuvvetli fırtına etkili olmaya devam ederken, vatandaşlar Denizli'de hava durumunun önümüzdeki günlerde nasıl olacağını merak ediyor. İşte Denizli hava durumu...

GİRİŞ 23.12.2019 11:48 GÜNCELLEME 23.12.2019 12:02

Denizli'de sağanak ve rüzgar yaşamı olumsuz etkiledi. 

 

Sabaha karşı şiddetli fırtınanın ardından başlayan yağmur, sabah saatlerinde etkisini artırdı. Sağanak nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, kentin bazı noktalarında hasarlı trafik kazaları meydana geldi.

Merkezefendi ilçesi Değirmenönü Mahallesi'nde ise bir binayı çevreleyen duvardaki briketler göçtü, iş yerlerinin tenteleri yıkıldı.

 

Şiddetli rüzgar nedeniyle bazı bölgelerde ağaçlar devrildi.

Denizli'de şiddetli fırtına hasara neden oldu.

DENİZLİ HAVA DURUMU

Denizli'de bugün beklenen en yüksek sıcaklık 13, en düşük sıcaklık ise 10 derece. Sağanak yağışın çok kuvvetli olması bekleniyor. 

24 Aralık Salı, 25 Aralık Çarşamba ve 26 Aralık Perşembe günleri de Denizli'de sağanak yağışın etkili olacağı, sıcaklıkta ise önemli bir değişiklik görülmeyeceği tahmin ediliyor. 

Meteoroloji verilerine göre, 27 Aralık Cuma günü Denizli'de hava parçalı bulutlu olacak. En yüksek sıcaklık 7, en düşük sıcaklıksa 1 derece olarak ölçülecek. 

Denizli'de 5 günlük hava durumu.

KAYNAK: HABER7, AJANSLAR
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar