Kar yağışı etkili oldu! Sivas'ta okullar tatil mi?

Yurdun büyük bir kesiminde etkisini hissettiren soğuk hava Sivas'ta da görülüyor. Kentin birçok kesiminde kar yağışı vatandaşlara zor anlar yaşatırken öğrenci ve veliler okulların tatil olup olmayacağını merak ediyor.

Kar yağışı etkili oldu! Sivas'ta okullar tatil mi?
Kar yağışı etkili oldu! Sivas'ta okullar tatil mi?
GİRİŞ 25.12.2019 13:48 GÜNCELLEME 25.12.2019 13:48
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Soğuk ve yağışlı hava Türkiye'nin birçok bölgesinde görülürken kar yağışının haftas sonuna kadar etkisini göstereceği duyuruldu. Beyaz örtüye teslim olan illerden biri olan Sivas'ta yarın okullar tatil olacak mı sorusu ise kafalarda soru işareti olarak kaldı. 

SİVAS'TA KAR ETKİLİ

Kent merkezine 50 kilometre uzaklıktaki Çamlıbel Geçidi'nde dün akşamdan beri etkili olan kar yığışı rüzgarla birlikte tipiye dönüştü. Karayolları ekiplerinin gece boyunca yaptığı çalışmalarla açık tutulan geçitte, ağır tonajlı araçların karıştığı maddi hasarlı kazalar yaşandı. Çamlıbel'in zirvesinde bulunan Karayolları Şube Müdürlüğü'ne ait park alanlarına çekilen araçlardan hasarsız olanların tipinin şiddetini azaltması ile birlikte yol devam edeceği bildirildi. Tipi ile birlikte yer yer sisin de görüldüğü bölgede yolun açık tutulmasına yönelik karayolları ekiplerinin çalışmaları sürüyor.

SİVAS'TA OKULLAR TATİL Mİ?

Etkili olan kar yağışının ardından Sivas'ta okulların tatil edilip edilmeyeceği konusunda Valilik'ten henüz bir açıklama gelmedi.

YILDIZ DAĞI'NDA KAR SEVİNCİ

Dün akşamdan itibaren kar yağışının etkili olduğu 2 bin 552 rakımlı Yıldız Dağı'nda kar sevinçle karşılandı. Yağışla beraber Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi'ndeki kayak merkezinde kar kalınlığı yer yer 30 santimetreye çıktı.

Gürün ilçesinde ise kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle 24 köy yolu ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresi'nin karla mücadele ekipleri, kapalı köy yollarını açmak için çalışmalarını sürdürüyor. 

YORUMLAR 1
  • sivaslı 4 yıl önce Şikayet Et
    Henüz şarkışla daha kar görmedi o hangi Sivas
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır