Euronews muhabirinden Türkiye'ye boykot!

Sosyal medyada, "Made in Turkey" yazılı ürünleri almayacağını söyleyen Euronews muhabiri Gülsüm Alan Türkiye'yi boykot ettiğini söyledi.

Euronews muhabirinden Türkiye'ye boykot!
Euronews muhabirinden Türkiye'ye boykot!
GİRİŞ 04.01.2020 07:24 GÜNCELLEME 04.01.2020 07:24
Bu Habere 114 Yorum Yapılmış

Avrupa'da yaşayan muhaliflerin akıllara zarar söylemlerine bir yenisi daha eklendi.

 

 

Ülkemizde yayın yapan Fransız sermayeli Euronews'in muhabiri Gülsüm Alan Avrupa'nın sömürgecilikle dolu tarihinden bihaber mesleğini sürdürürken Türkiye'yi nasıl karalarım diye akla mantığa sığmayacak bir tweet attı. 

 

 

"TÜRKİYE'Yİ BOYKOT EDİYORUM"

Alan, attığı tweette ''Bugün alışverişe çıktım, indirimler başladı...Kıyafetlerin üzerinde hep "Made in Turkey" yazıyor. Hic birini almadım çünkü o ülkede, benim ülkemde çocuklar eziliyor, hırpalanıyor, köle gibi çalıştırılıyor...Boykot ediyorum.'' ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR 114
  • gariban 4 yıl önce Şikayet Et
    Geri zekalı, Avrupalı devletlerin ürünlerini hep Uzak Asya ülkelerinde (Bangladeş, Çin vs) çok ucuza, çoluk çocuğun ve fabrikadan dışarı çıkmasına dahi müsaade edilmeyen kadınların bedava denen emeği ile üretip üzerine kendi etiketlerini ( Made in Germany mesela) yazdırdıklarını unutuyor. Biz hiç olmasa bu hileyi ve sahtekarlığı yapmıyoruz ve çocukları tekstilde çalıştırmıyoruz, ama kadın gizli Türkiye düşmanı yoksa Euronews eline asla mikrofon vermezdi.
    Cevapla
  • Aslan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu olay bana Allah resülü zamanında kimlikleri açığa çıkan münafıkların mescitten tekme tokat kovulduktan sonra bir araya gelip topyekün (müşrik hiristiyan ve yahudileride yanlarına alarak) müslümanlara saldırmalarını hatırlatıyor.
    Cevapla
  • ...DEREKÖYLÜ... 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu da kimmiş ?
    Cevapla
  • vatan 4 yıl önce Şikayet Et
    vay be turkiye ne durumda birakiyorlar bu hainler, bu kadar vatan haini gormedin bir ulkede
    Cevapla
  • ordulu 4 yıl önce Şikayet Et
    Boykot ediyorya eminim almistir bunlar utanmaz iki yüzlü insanlar zaten iyi birisi fransizlara calismaz kendisini gundemde tutmak icin bu yolu secmis
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki sorun 50 saattir giderilmedi: Vatandaş isyan etti!
Türkiye'nin hamlesi dengeleri değiştirecek! Dünya denklemi açısından yeni bir milat