Eski kocasının birlikte yaşadığı kadını öldürdü

Konya'nın Seydişehir ilçesinde Özlem G., boşandığı eşinin birlikte yaşadığı ileri sürülen Aynur Süngülü’yü tabanca ile vurarak öldürdü.

Eski kocasının birlikte yaşadığı kadını öldürdü
Eski kocasının birlikte yaşadığı kadını öldürdü
GİRİŞ 04.01.2020 08:06 GÜNCELLEME 04.01.2020 11:17
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Olay, akşam saatlerinde ilçeye bağlı Hacıseyitali Mahallesi bulunan bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre Özlem G., İstanbul'dan boşandığı eşi Tufan K.’nın birlikte yaşadığı Aynur Süngülü’nün evine geldi.

 

 

Özlem G.’ye kapıyı Süngülü’nün kızı açtı. Eve giren Özlem G., yanında getirdiği tabanca ile Süngülü’ye ateş ederek olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yapılan müdahale sonrası Aynur Süngülü’nün öldüğünü tespit etti. Süngülü’nün cenazesi olay yeri incelemelerinin ardından otopsi işlemleri için morga kaldırıldı.

Polis, olay yerinden otomobille kaçan Özlem G.’nin yakalanması için çalışma başlattı.

 

 

YORUMLAR 16
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Sadece erkeği değil kadını da sapık bir millet haline geldik. Sapıklık ve gaddarlığın cinsiyeti yok.
    Cevapla
  • G.antep27 4 yıl önce Şikayet Et
    Anlamadigim bir konu var.Bu bosanan kişiler neden birbirinden kopamiyor.Kadin bosaniyor baskasiyla evleniyor yada baskasini seviyor ama sonuc kadin öldürülüyor. Koca baskasini sevmis evlenmis yada seviyor sonuç oldurulen yine kadin.Insan gibi ayrilmayi neden beceremiyoruz.Ve neden hep fatura kadinlara kesiliyor.
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Öldüren kadın, ölen kadın. Kadın cinayeti olmazzz. Niye kadın öldürürse haklı. Boşandın neye gidip öldürürsün. Geri mi alıcan herifi
    Cevapla
  • izmir-dobracı 4 yıl önce Şikayet Et
    son günlerde bayanların maruz kaldığı kötü olay maalesef biraz zengin alan yeni bir bayan bulayıp derse aile yuvası dağılır sonra toplanamaz hale gelir.insanlara okulda-camide-televizyonda iman dersi verip terbiyeli ahlaklı bireyler yetiştirirsen böyle olaylar yaşanmaz.tv kanalları-sanatçılar her gün yeni sevgili edinmek güzel diye şatavatlı ahlaksız film ve magazin hayatı yaşarsa milletde örnek alır.bu ailenin durumu türkiyenin içler acısı olayıdır.
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Erkeklere saldıran feministler hani nerede şimdi katil kadın hadi bakalım görelim tepkinizi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den çok sert yanıt: Senin 'DEM'leneceğin belliydi! Açık açık uyardı
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil