Prof. Recep Bozdoğan yazılarıyla Haber7.com'da

Haber7.com güçlü yazar kadrosuna önemli bir ismi daha ekledi. Şehir Yönetimi Uzmanı Prof Dr. Recep Bozdoğan bundan sonra Salı günleri Haber7.com'da olacak. Bozdoğan bugün ilk yazısıyla okuyucuyu selamladı.

Prof. Recep Bozdoğan yazılarıyla Haber7.com'da
Prof. Recep Bozdoğan yazılarıyla Haber7.com'da
GİRİŞ 07.01.2020 11:23 GÜNCELLEME 07.01.2020 11:53
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Haber7.com yazar kadrosuna Prof Dr. Recep Bozdoğan'ı da ekleyerek güçlü kalemlerine bir yenisini daha ekledi. Bozdoğan bundan sonra her salı yazılarıyla Haber7.com'da olacak. 

 

 

RECEP BOZDOĞAN KİMDİR?

1995 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun olan Recep Bozdoğan, Marmara Üniversitesi-Mahallî İdareler ve Yerinden Yönetim Bilim Dalı’nda yüksek lisans ve doktora yaptı. 2002 yılında yardımcı doçent, 2006 yılında doçent ve 2011 yılında profesör oldu.

 

 

Marmara Üniversitesi’ndeki akademik görevlerinin yanı sıra 2003-2005 yılları arasında özel sektörde danışmanlık, 2005-2006 yılları arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde danışmanlık, 2006-2007 yılları arasında İstanbul İl Özel İdaresi’nde genel sekreter yardımcılığı ve 2007-2012 yılları arasında Marmara Belediyeler Birliği’nde genel sekreterlik yaptı.

2008 yılından itibaren Küresel Şehirler ve İstanbul Araştırmaları Bilim Dalı Başkanı, 2012 tarihinden itibaren Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı olarak görev yapan Bozdoğan, 28 Ağustos 2015 tarihinde Rektör Yardımcı olarak atandı.

"Belediyelerde Örgüt Geliştirme", "Liderlik Yaklaşımları ve Belediyeler", "İstanbul: Derinlik, Değişim ve Güç", "İstanbul 2053 Vizyonu" adlı kitapları, editörlüğünü yaptığı "Türkiye’de Yerel Yönetimler", "İstanbul; Kent ve Medeniyet", "İstanbul; Mekân ve İnsan", "İstanbul; Tarih ve Medeniyet" adlı eserleri ve çeşitli bilimsel dergilerde yayımlanmış makaleleri bulunmaktadır.

"Küresel şehirler", "metropoliten yönetimler", "kamu kesiminde stratejik yönetim ve performans programı" konularında teorik ve uygulamalı çalışmalarını sürdürmektedir.

İngilizce bilen Recep Bozdoğan evli ve 3 çocuk babasıdır.

İLK YAZISI İÇİN TIKLAYINIZ

YORUMLAR 3
  • Nihat 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok değerli bir bilim adamı. 29 aralıktaki bir tv programında diğer konuşmacıları nasıl paketledi bi izleyin bakın.
    Cevapla
  • hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Soyadı yanılmıyorsam BOZLAĞAn olacak,
    Cevapla
  • Halil YÖRÜKOĞLU 4 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun İnşallah başarılar dilerim.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!