Marmara Denizi'nde deprem! Marmara'da yaşanan artçı depremlerin listesi 11 Ocak 2020

Marmara Denizi'nde deprem oldu. Kandilli Rasathanesi Ve Deprem Araştırma Enstitüsü depremin şiddetini 4.8 olarak açıkladı. İşte depreme dair detaylar..

Marmara Denizi'nde deprem! Marmara'da yaşanan artçı depremlerin listesi 11 Ocak 2020
Marmara Denizi'nde deprem! Marmara'da yaşanan artçı depremlerin listesi 11 Ocak 2020
GİRİŞ 11.01.2020 17:23 GÜNCELLEME 11.01.2020 17:24

Marmara Denizi'nde deprem oldu. Kandilli Rasathanesi Ve Deprem Araştırma Enstitüsü tarafından açıklanan verilere göre Marmara Denizi'nde saat 16.37 sularında 4.8 büyüklüğünde deprem hissedildi.

 

BUGÜN ARTÇI DEPREMLER GÖZLEMLENDİ

Kandilli Rasathanesi Ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme Ve Değerlendirme Merkezi'ne ait platform http://www.koeri.boun.edu.tr/scripts/lst2.asp sayfasında Türkiye'de gerçekleşen depremlerin saati ve şiddeti anlık olarak paylaşıldı. En yükseği 3 olmak üzere bugün tam 14 artçı deprem gözlemlendi

Marmara Denizi Silivri açıklarında 4.8 şiddetinde hissedilen deprem öncesi yaşanan artçı depremlerin listesi açıklandı. İşte liste:

 

DEPREM ANA KOL ÜZERİNDE OLDU

Prof. Dr. Okan Tüysüz depremin ardından açıklamalar yaptı. Tüysüz şunları söyledi: 

"Ana kol üzerinde olması, büyük deprem beklediğimiz bir kol üzerinde olması, bu fayın deprem üretme potansiyeli olduğunu gösteriyor. Bu önemli."

VALİ YERLİKAYA'DAN DEPREME İLİŞKİN  AÇIKLAMA

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya depreme ilişkin açıklama yaptı. İşte sosyal medya platformu Twitter üzerinden yaptığı açıklama:

"Marmara Denizinde başta istanbul olmak üzere çevre illerde hissedilen Kandilli Rasathanesi verilerine göre 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. Bilgi vermeye devam edeceğim" 

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA:

Marmara Denizi Silivri açıklarında, 4,7 büyüklüğünde gerçekleşen depremde, tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

AFAD'DA AÇIKLAMA: KORKULACAK BİR DURUM YOK

AFAD verilerine göre deprem 40.8626 enleme 28.2061 boylamda gerçekleşti. Uzmanlar 4,7 büyüklüğündeki depremin herhangi bir can veya mal kaybına neden olmayacağını ve korkulacak bir durum olmadığı, belirtildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Nissan Qashqai baştan aşağı yenilendi!
Son dakika: Erdoğan 'harekete geçiyoruz' deyip mesajı verdi: Biz 'bitti' demeden bitmez!