Dev operasyon! 100'ü böyle yakalandı

Ceyhan Belediyesi zabıta ekipleri ilçe genelinde dilenci operasyonu gerçekleştirildi.

Dev operasyon! 100'ü böyle yakalandı
Dev operasyon! 100'ü böyle yakalandı
GİRİŞ 30.01.2020 16:15 GÜNCELLEME 30.01.2020 16:18
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Zabıta Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü iş birliği ile gerçekleşen operasyonda vatandaşı vicdanen rahatsız eden 100 dilenci yakalandı. Dilencilerden 4'üne cezai işlem uygulandı.

Vatandaşlardan gelen şikayetler doğrultusunda harekete geçen ekipler, özellikle cuma günleri sayıları artış gösteren ve çoğunluğu 8- 10 yaş aralığındaki çocuklar ve kadınlardan oluşan dilencileri yakalayarak İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. 

YORUMLAR 7
  • alican 4 yıl önce Şikayet Et
    Günaydın be memlekette dilenci iş kolları oluşturulmuş.Zıpır gibi çakal tipli adamlar yövmiye ile dilenci çalıştırıyor..Üç beş gün bir şehre dalıp sonrada başka şehre geçiyorlar. kırk elli kişilik gruplar halinde şehrin her tarafına dağılıyolar .Gerçekten rahatsızız.Cami,hastahane,oto sanayii çarşıları duygu sömürüsünün en iyi reçetesi..
    Cevapla
  • osmanlı 4 yıl önce Şikayet Et
    bunlar suriyelimi acaba
    Cevapla
  • WİRUSMAN 4 yıl önce Şikayet Et
    Vergi alsınlar arkadaş … !
    Cevapla
  • ERMAN 4 yıl önce Şikayet Et
    istanbulada el atsınlar ,dilenciden gecçilmiyor . Karabayır esenlerden geliyor hemen hemen çoğu .Zenginlerde biliyorum . Şimdi yeni yöntem ailecek bir çöp konteynerının yanında ellerinde küflü ekmek poşeti ile çöpü karıştırıyorlar . Ailecek olunca doymazlar diye 1 tl de veremiyorsun .20 tl ateşliyorsun için parçalanıyor . Adam almak istemiyor parayı ,mahcup mahçup eline sıkıştırıyorsun :) Sonra bir öğreniyorsun abine ,kardeşine falan da yapmışlar . Hergün yapıyorlar :) Günde 50 kişi düşse ,minimum 10 tl den ,siz hesaplayın artık
    Cevapla
  • murtaza 4 yıl önce Şikayet Et
    Toplasan ne olur, iki gün sonra yine aynı, minübüslerle, sabah bırakılıyor lar, akşam topluyorlar, bunun başka bir çözümü olmalı, artık meslek haline getirmişler bu, kalpazanlığı, insanların hassas manevi duygularını kullanıp para kazanıyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız