İstanbul Emniyet Müdürlüğünden bekçilerin vatandaşı darp ettiği haberine yalanlama

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Fatih'te bekçilerin bir vatandaşı ''darp ettiği'' iddiasının asılsız olduğunu bildirdi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden bekçilerin vatandaşı darp ettiği haberine yalanlama
İstanbul Emniyet Müdürlüğünden bekçilerin vatandaşı darp ettiği haberine yalanlama
GİRİŞ 02.02.2020 01:33 GÜNCELLEME 02.02.2020 01:38
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Emniyetten yapılan açıklamada, Seyitömer Mahallesi Hüseyin Kazım Sokak'ta bulunan Şellal Parkı içerisinde Şaban Ç'nin, devriye gezen bekçileri görmesi üzerine kaçmaya başladığı, karşı istikametten gelen diğer bekçileri görmesi üzerine şüphelinin cebindeki uyuşturucu maddeleri yere atarak görevlilere mukavemette bulunduğu belirtildi.

BEKÇİYE SALDIRI

Açıklamada, ''Çarşı ve mahalle bekçimiz Ali D'yi yumruk atarak ittirmek ve resmi üniformasını yırtmak suretiyle direnmeye devam eden ve bir pda cihazının da kırılmasına sebep olan şüpheli şahıs, zor kullanarak gözaltına alınmış, yapılan incelemede üzerinde 2 parça 'skunk' diye tabir edilen narkotik madde ele geçirilmiştir.'' ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, şüphelinin uyuşturucu madde imal ve ticaretini yapmak, uyuşturucu madde kullanma, 4 kasten yaralama olmak üzere toplam 6 suç kaydının bulunduğu kaydedildi.

 

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 36
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Her memur görevini bilir. Yeterki karşıdaki hanzo olmasın.
    Cevapla
  • Vatansever 4 yıl önce Şikayet Et
    Değerli arkadaşlar Bekçi lerimiz gece sabaha kadar donuyor polisler ise ekip arabasında ve emniyetin içindeler, Bekçilerde Polisler gibi Ekip arabası hakediyorlar Sn İçişleri Bakanlığı duymalı bu sesi ayrıca Yüksekokul ve lisans mezunu tüm Bekçilerin tüm şartları polislerle eşitlenmeli.
    Cevapla
  • Vatansever 4 yıl önce Şikayet Et
    Sendemi bekçisin yoksa
    Cevapla
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    bizim ülkede artist çok kimliği ver devlete meydanmı okuyosun
    Cevapla
  • Vatandaş Osman 4 yıl önce Şikayet Et
    Mamak Zerdalitepede bu ilk bekçi aldıklarında heryerde her sokakta her köşede en az 5 bekçi göruyor ve kendimizi güvende hissediyorduk. Neyazikki şimdi 1 tane görmuyoruz ya arazi olmayı ögrendiler ya başka yerlere tayinları çıktı, yada gizli bekçi oldular. Kaç bin alındı piyasada n kayboldular. Bunların CPRS ARVENTOS denilen takip cihazları yokmuki eskiden saat kurarlardı imza atarlardı simdi demekki yok, bu ulkede boyle işe girene kadar sonra yan gel yat.
    Cevapla
  • Merhaba 4 yıl önce Şikayet Et
    Polisinde gprs varmı, yada sormak neden aklınıza gelmezde bekçilere soruluyor, tüm bekçiler sabaha kadar dönüyor hepsine ekip arabası verilmeli.
    Cevapla
  • Berzah_ 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir kaç ay eğitimle kişiye silah verilemez,polis,bekçi ayrımı neden,polis kadrolarının sayısını arttır,gece devriyelerini sıklaştır,yok ona ayrı kanun buna ayrı kanun,yok onun özlük hakkı,bu neyin kafası,iyi bir eğitim ver önce sonra vatandaş mağdur olmasın,1950 lerdemi yaşıyoruz
    Cevapla
  • Kerim 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum. Herşey çocuk oyuncağı gibi olursa eninde sonunda yeni sorunlar ortaya çıkaracağı kesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor
Bahçeli Ferdi Tayfur'la kime mesaj verdi? 'MHP lideri buna çok tepkili'