Taksisinde unutulan 70 bin lirayı sahibine teslim etti!

İstanbul Şişli’de takside unutulan 70 bin lira sahibine ulaşılarak teslim edildi.

Taksisinde unutulan 70 bin lirayı sahibine teslim etti!
Taksisinde unutulan 70 bin lirayı sahibine teslim etti!
GİRİŞ 10.02.2020 13:21 GÜNCELLEME 10.02.2020 13:21
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Taksi sürücüsü İbrahim Katırcı, Ergenekon Caddesi üzerinden aldığı yolcusunu Dolapdere'ye götürdü. Yolcu burada inerken taksici bir başka müşteri alarak Fatih'e doğru yola çıktı. Bu esnada arka koltukta oturan kişi, araç içerisinde bir çantanın olduğunu gördü. Yolcu çantayı sürücüye teslim etti. Taksi sürücüsü de yolcusunu Fatih'e bıraktıktan sonra bağlı olduğu durağa getirdi. Durak başkanı da çanta içerisinde bulduğu bir telefon numarası üzerinden çanta sahibine ulaşarak durumu bildirdi. Bunun üzerine durağa gelen Oğuzhan Angın içinde 70 bin liranın olduğu çantayı teslim aldı.

ÇANTADA BULUNAN TELEFON NUMARASI ÜZERİNDEN SAHİBİNE ULAŞTIK

Çanta içinde bulunan bilgilerden yola çıkarak sahibine ulaştıklarını belirten taksici İbrahim Katırcı,"Sabah saatlerinde çalışıyordum. Bir müşteri aldım. Dolapdere'ye bıraktım. Ardından başka müşterileri aldım. Arka koltukta oturan kişi çanta var dedi. Bende çantayı alıp önce 153'ü bilgilendirdim. Sonra da çantayı durak başkanına teslim ettim. Çantanın içinde bulunan bilgilerden yola çıkarak sahibine ulaştık ve durumu bildirdik. İçinde 70 bin liranın olduğu söyleyen çanta sahibi de birazdan gelerek çantayı teslim alacak" ifadelerini kullandı.

Duyarlı davranışından ötürü şoförüne teşekkür eden Aydın Taşkın," Şoför arkadaşıma böyle olgun bir davranışta bulunduğu için teşekkür ederim. Paranın sahibi de birazdan gelerek çantayı teslim alacak" şeklinde konuştu.

ÖRNEK DAVRANIŞINDAN ÖTÜRÜ TAKSİCİ ARKADAŞA TEŞEKKÜR EDERİM

İçinde 70 bin liranın olduğu çantasını teslim alan Oğuzhan Angın,"Param bulunduğu için çok mutluyum. Örnek bir davranışta bulunarak bana ulaşıp çantayı teslim ettiler. Taksici arkadaşlardan Allah razı olsun. Kendileri büyük bir yardımda bulundular. Ticaretle uğraşıyoruz, bu paranın önemi büyüktü. Yapmamız gereken ödemelerimiz mevcuttu. Çantayı bulamazsak büyük sıkıntıya düşerdik" diye konuştu.

YORUMLAR 9
  • Anonim 4 yıl önce Şikayet Et
    artik Kaldigim Norvecde nakit kalkmak üzere, insanlar 90% kart ile alisveris yapiyor, ödemeleri banka üzeri yapiyorlar
    Cevapla
  • Asli 4 yıl önce Şikayet Et
    Niye çantayi durak başkanina teslim ediyorsunki, senin kendi iraden yetmiyormu o çantayi polise teslim edilmesi gerektigini, Yazik, Illaki bir amirine veya bir üstünemi teslim edeceksiniz ,ufak çocuklarin bulduklarini anne babalarina teslim ettikleri gibi
    Cevapla
  • Esra 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynen Çok komik bir durum. Vah vah amiride olmasaydi bu taksicinin ne yapacagini bilmeyecekti, ne kadar özgüveni eksik pasif bir insanmoş
    Cevapla
  • falcon 4 yıl önce Şikayet Et
    ya aslı senin sorunların mı var :)
    Cevapla
  • ATEŞ 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar yanlış bi davranış yapmış değilmi polise değilde durak görevlisine vermiş şu olaydan çıkardığınıza bakın helal olsun demek bu kadarmı zor geldi
    Cevapla
  • Poyrazim59 4 yıl önce Şikayet Et
    Sevindirici haber.. helal olsun bulupta sahibine teslim eden vatandaşa.. Almanyada bulupta parayı teslim eden kişiye % 10 bulma payı verirler..inşallah parası bulunan vatandaşımızda biraz vermiştir..
    Cevapla
  • Esra 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu olay alamanyada degil türkiyede olmuş haberi iyi oku, Bizde ise bir çay yanindada bir simit iki sohbet oldu bitti
    Cevapla
  • BİRİ 4 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun taksici kardesim
    Cevapla
  • MERVE 4 yıl önce Şikayet Et
    çok iyi insanlar var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!