'Üşüyen çocuğun' artık montu var

Suriye'de yaşanan insani dram yüzünden evini terk etmek zorunda kalan yüz binlerce mülteci, açlık ve soğukla mücadele etmek zorunda. Onlardan biri de sosyal medyadan paylaşılan fotoğrafıyla "üşüyen çocuk" olarak bilinen minik mülteci. Türkiye'den giden bir yardım kuruluşu üşüyen çocuğa mont ulaştırıldı. Öte yandan, Suriyeli mülteciler için yatak ve ayakkabı başta olmak üzere insani yardım yapıldı.

GİRİŞ 13.02.2020 13:17 GÜNCELLEME 13.02.2020 13:30
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Esed rejimi ve Rusya'nın hava saldırılarıyla son yılların en büyük insani dramı yaşayan İdlib'de; savaştan kaçmaya çalışan bir milyonu aşkın Suriyeli Türkiye sınırına göç ediyor. Önümüzdeki süreçte göç eden mültecilerin sayısının 4 milyonu bulabileceği belirtiliyor. 

 

 

Evinden olan aileler, savaştan kurtulsalar da açlık ve soğukla mücadele etmek zorunda bırakılıyor.

 

 

Türkiye'deki birçok yardım kuruluşu, Suriyeli mültecilerin acılarını dindirmek için seferber oldu. Sosyal medyada paylaşılan fotoğrafıyla "üşüyen çocuk" olarak bilinen Suriyeli minik mülteciye yardım ulaştı. 

"Üşüyen çocuğun" da aralarında bulunduğu mültecilere mont, ayakkabı ve yatak başta olmak üzere insani yardım malzemeleri ulaştı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 44
  • dursun 4 yıl önce Şikayet Et
    bu videoyu ve yardımı kızımla oğlum ulaştırdı şimdide piriketten bir ev için uğraşıyorlar onlarla gurur duyuyorum ALLAH razı olsun umreciler kaçıncı umreye gidişiniz ALLAH kabul etmesin emi.
    Cevapla
  • Ahmed İşbilen 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ım ! İnananlara, iyilere ve masumlara yardım et... Zalimlere ise daima lanet...
    Cevapla
  • Reis C* 4 yıl önce Şikayet Et
    TÜRK MİLLETİNİ diğer milletlerden ayıran ince bir çizgi ASALET VE MERHAMET... Alparslan ve Fatihin torunları ALLAH YOLUMUZU AÇIK ETSİN İNŞALLAH... Amin...
    Cevapla
  • Nur 4 yıl önce Şikayet Et
    Alın şu garibanları içeriye bunların duaları sayesinde Rabbim belki bu musibetleri kaldırır üzerimizden.Allah için Cumhurbaşkanım kimseyi degil vicdanınızı dinleyin.bizde hain bitmez ne yapsanız zaten sizi eleştirecekler.bari adam gibi ölelim.Allahtan gayesinin kınaması bize biz gelir.esim memur ben gönüllü veririm her ay belli bir bütçe gönüllülerden kesilsin Ama artık bu garibanlar feryad etmesin ölmesin.
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah imm kimseyi çaresiz koyma bu mübarek gece hürmetine...hava çok soğuk bu çocukların hâlini tv den gördükçe sadece insanlığımdan utanıyorum kendimden nefret ediyorum ... elimden sadece dua etmek geliyor... yardım eli uzatan herkesten Allah razı olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan dikkat çeken Suriye, Somali, Karabağ çıkışı...
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!